Bebe Rexha
Foto: Shutterstock/Foto: Ilustracija

Američka pevačica albanskog porekla Bibi Reksa, nedavno je posetila rodno mesto svog oca u Makedoniji.

Zagovornica "velike Albanije", ponovo provocira, a sada je to uradila putem društvene mreže Instagram, na kojoj je napisala da pola Balkana smatra Albanijom.

Reksa je podelila set fotografija sa svoje posete rodnim krajevima svojih predaka, ističući da je posle mnogo godina ponovo tu. U svom emotivnom postu, istakla je kako je posetila grob svog dede što je za nju bilo veoma značajno.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bebe Rexha (@beberexha)

- Posle 12 godina vratila sam se u rodno mesto svog oca. Povezivanje sa mojim korenima i familijom bilo je duboko emotivno. Posetila sam i grob svog dede što mi je veoma značilo - napisala je Reksa i usijala društvene mreže komentarima.

- "Albanija je jedna zemlja, Makedonija, Srbija i Crna Gora su sasvim druge države. Nauči geografiju i istoriju molim te", "Ti si javna ličnost i pokušavaš da nipodaštavaš našu zemlju i nasleđe, srami se!", "Izvinite braćo Makedonci, sad vidite kako je nama sa ovim šljamom. Dno", "Glupa si kao noć. Moram da te razočaram. I ti si Makedonka jer su tvoji poreklom iz Makedonije bio to Debar, Tetovo ili Gostivar, to je sve Makedonija, kao što je i Preševo Srbija", "Kosovo je Srbija i uvek će biti", "Deda ti se u grobu prevrće", "Šta se slikaš na grobu krmačo?!", "Pozivaš na rat, smeće jedno!" - samo su neki od komentara ispod njenih fotografija.

Podsetimo, njeno pravo ime je Bleta Redža i rođenja je u Bruklinu. 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading