kraljevska porodica
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

U novoj biografiji "Katrin, princeza od Velsa", autor Robert Džobson otkrio je detalje nedavnog sukoba između kralja Čarlsa i princa Vilijama. U središtu svađe našli su se Kejt Midlton, ali i princeza Šarlot, kao i prinčevi Džordž i Luis. Nakon svega, čini se da otac i sin još uvek nisu našli zajednički jezik.

Kralj Čarls navodno je izrazio zabrinutost, jer veruje da njegov stariji naslednik i njegova porodica olako shvataju sigurnost.

Upravo su ove brige dovele do napetosti između oca i sina, a prema odlomcima objavljenim u Daily Mail-u, Čarls je nakon dijagnoze raka postao svestan sopstvene smrtnosti.

kralj čarls

Tanjug/Ap

 

Bolest ga je navodno naterala da pokrene pitanje sigurnosti leta helikopterom. Kralj je Vilijamu, inače iskusnom pilotu, čak uručio službeni dokument kojim je priznao rizike i preuzeo punu odgovornost za svoje postupke tokom njihove svađe. 

Kraljevska porodica

Foto: Youtube/Printscreen

 

Čarlsova zabrinutost odražava stavove njegove pokojne majke, kraljice Elizabete, koja je takođe zahtevala da se Vilijam odrekne helikoptera kao načina prevoženja svoje poroduice iz Kensingtonske palate u njihovu bivšu rezidenciju Anmer Hol u Norfolku.

Glossy 

BONUS VIDEO: 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading