Anđelina i Bred
Foto: Tanjug/Tanjug/Ap

Anđelina Džoli je optužila Breda Pita da pokušava da je natera da potpiše ugovor o neotkrivanju podataka vredan 8,5 miliona dolara kako bi je "naterao da ćuti" o njenim optužbama za zlostavljanje.

U sudskim dokumentima podnetim 25. jula, Anđelinini advokati tvrde da Pit (60) pokušava da natera Džoli (49) da potpiše ugovor o tajnosti, prenosi People.

Džolijeva je podnela zahtev za razvod od Pita u septembru 2016, nakon misteriozne svađe u privatnom avionu u prisustvu njihovog sina Medoksa, koji sada ima 22 godine. Na početku postupka, FBI je istraživao navode da se Pit "fizički sukobio" s Medoksom u avionu, ali je istraga zatvorena bez podizanja optužnice. 

Džoli je krajem jula podnela svoj poslednji pravni podnesak u slučaju francuske vinarije "Chateau Miraval", čiji su suvlasnici bili ona i Pit do 2021. godine, kada je svoj udio prodala ruskom milijarderu Juriju Šefleru za 62 miliona dolara. Pit je tvrdio da je time prekršila sporazum, a glumičin pravni tim je insistirao da "nije delovala sa zlobom i namerom da povredi Pita kao odgovor na bilo kakvu odluku o starateljstvu".

Bred Pit poklonio Dženifer kuću

Profimedia

 

U dokumentima se navodi:

„Umesto toga, Pit je bio taj koji je odbio da otkupi njenu kamatu osim ako ne dobije svoj novi prošireni NDA (ugovor o tajnosti podataka), koji se može primeniti uz zadržavanje od 8,5 miliona dolara, a koji je osmišljen kako bi Džolijevu naterao da ćuti o njegovom zlostavljanju i zataškavanju.“

U istim dokumentima, koje je advokatski tim Džolijeve dostavio sudu u Los Anđelesu navedeno je i da je glumica istakla da ju je Pit "zlostavljao i pre incidenta u avionu, ali da je to bio prvi put da je udarao i decu".

Besan je što mu je jednu stvar dopustila:

Sin Anđeline Džoli i Breda Pita, Paks Džoli Pit je hospitalizovan nakon što je pretrpeo povredu glave u užasavajućoj nesreći. Dvadesetogodišnjak je vozio električni bicikl u Los Anđelesu kada se iznenada zabio u zadnji deo automobila. Izvori su kasnije potvrdili da je Paks u stabilnom stanju nakon hospitalizacije, iako težina njegovih povreda još uvek nije poznata.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading