Dženifer
Foto: Profimedia/Profimedia

Ben Aflek i Dženifer Lopez trenutno nemaju nameru da se razvode, jer im je u interesu da se priča o njihovom navodnom razvodu nastavi. Iako se priča čini repetitivnom i dosadnom, očigledno je da publika još uvek pokazuje interesovanje, što je unosno za sve uključene strane.

Murin Kalahan, kolumnistkinja "Daily Maila", tvrdi da je ovaj razvodi scenarijo i da je "najveća prevara ikada". Prema njenim rečima, Aflek i Lopez namerno produžavaju ovaj postupak kako bi ostvarili profit. Kalahan sugeriše da se možda priča o Lopezovoj želji za slavom odražava i Afleka.

Aflek je u jednom podkastu izjavio da želi samo da se posveti svom poslu i da ga ostave na miru. Međutim, njegovi poslednji filmovi nisu imali veliki uspeh na blagajnama, a njegovo ponašanje, uključujući vožnju motorom s namerno vidljivim prstom bez burme, čini se da pokazuje suprotno - želju za pažnjom.

S druge strane, Dženifer Lopez, koja je poznata po svojim ekscentričnostima, navodno je postavila pravilo da niko u njenoj službi ne sme da je gleda u oči, a takođe je navodno prisvojila velike napojnice koje su zaposleni dobili od Afleka. Nedavno je organizovala rođendansku zabavu na kojoj je sama sebi pevala "Srećan rođendan" i često se pojavljuje u medijima, uključujući putovanja u Italiju i Hamptone, samo da bi bila viđena.

Dok je priča o njima glavna tema u medijima, prihod od reklama i sponzorstava nastavlja da raste.

Takođe, Dženifer Garner, koja već neko vreme nema značajne uloge, sada je uključena u ovu dramu kao mirotvorac. Čak i bivše supruge, poput Garner, prihvataju ulogu u ovakvim dramama, posebno kada je u pitanju uloga koja je pozitivna i javno prepoznatljiva.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading