Trevis Skot
Foto: Profimedia/Foto: Profimedia

Američki reper Trevis Scot uhapšen je sinoć u Parizu nakon košarkaške utakmice između Srbije i SAD-a. Prema izveštajima, Scott se sukobio sa svojim telohraniteljem dok je bio u alkoholisanom stanju.

Policija je repera uhapsila oko 5 sati ujutru u hotelu George V, koji se nalazi blizu Jelisejskih polja. Ranije tokom večeri, Scot je viđen na košarkaškoj utakmici terenu tokom Olimpijade, gde je bodrio američku reprezentaciju.

Prema informacijama koje prenosi The Sun, Trevis je bio u prvom redu na polufinalnoj utakmici između SAD-a i Srbije, gde je skandirao i navijao za američke košarkaše, ali dobacivao i našim momcima, dok je bio vidno pijan.

Tokom meča je bio u alkoholisanom stanju, što je kulminiralo sukobom sa svojim telohraniteljem pre nego što je uhapšen. Testiranje je pokazalo da je reper bio pod uticajem alkohola kada je došlo do fizičkog obračuna.

Video snimci iz Bersi arene prikazuju Scotta i njegovog prijatelja Kvavu kako vrište i prave haos sa tribina dok su pratili kako SAD ulazi u finale.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading