Rod Stjuart
Foto: Privatna arhiva/Foto: Penny Lancaster

Pre četiri dana slavni Rod Stjuart (79) je otkazao koncert u Las Vegasu zbog problema s grlom, a sada se suočio s novim zdravstvenim problemom.

Na zvaničnoj stranici svetski poznatog muzičara navedeno je da ima koronu i da je zato prinuđen da otkaže još dva nastupa.

Preciznije, reč je o koncertima u američkoj saveznoj državi Nevadi i Kaliforniji koji su odloženi. Navedeno je i da će Rod njih održati 18. i 20. avgusta.

"Svima koji su kupili karte savetujemo da ih zadrže jer će važiti i za nove termine", navedeno je u zvaničnom saopštenju. 

Rod Stjuart

Foto: Penny Lancaster

 

- Daj bože da bude tako, ali Rod trenutno nije u stanju ni da ustane iz kreveta, kamoli da peva - reko je Rodov blizak prijatelj za strane medije. 

Inače, nastup u Las Vegasu, koji je bio veoma važan Rodu jer je trebalo da nastupi po 200. put, legendarni muzičar je odložio nekoliko sati pre nego što je trebalo da izađe na binu u čuvenoj hali "Koloseum". 

- Većina ljudi može da preva sa streptokokom, ali ja, očigledno, ne mogu. Potpuno sam slomljen. Veselio sam se ovom koncertu jako dugo. Žao mi je zbog neprijatnosti koju je ovo izazvalo. Na svu sreću, vraćamo se 2025. i nadam se da se vidimo tamo - poručio je Stjuart.

Legendarni Rod Stjuart dobio na poklon dres Zvezde

Stjuart je po dolasku u prestonicu Srbije poželeo da dobije dres nekadašnjeg šampiona Evrope i sveta, a Crvena zvezda mu je tu želju i ispunila.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading