Kejti Prajs
Foto: Printscreen/Foto: Instagram

Britanska starleta Kejti Prajs stavila je svoju nekretninu na prodaju za milion i po funti, a agent za nekretnine potvrdio je da su već primili pun iznos kao ponudu.

Prema izveštaju The Sun, agencija koja se bavi prodajom ističe da su otvoreni za nove ponude i da će rado razmotriti i veće iznose.

Agencija je takođe upozorila da je imovina oštećena zbog nelegalnog odlaganja otpada na imanju.

Kejti Prajs

Foto: Instagram

 

I pored svih problema s nekretninom, tražena cena je relativno niska. Kejti neće ostvariti profit jer će sav prihod biti usmeren na otplatu hipoteke - izjavio je izvor za agenciju.

U brošuri za vilu potencijalnim kupcima se savetuje da budu oprezni zbog praznog bazena i mogućeg zagađenja otpadom.

Kuća se nakon renoviranja može pretvoriti u "pravi porodični dom" i nudi, između ostalog, sedam spavaćih soba i četiri kupatila. Kejti Prajs se uselila u ovu luksuznu vilu pre deset godina.

Kejti Prajs

Foto: Instagram

 

Kejti bankrotirala

Pre nekoliko meseci, Kejti Prajs je bankrotirala zbog neplaćenog poreza od 761.994,05 funti, a zbog neizmirenih dugova i poreza protiv nje je pokrenut sudski postupak.

Uništila lice, ali i život

Britanska starleta Kejti Prajs poznata je po provokativnom ponašanju, ali i po brojnim intervencijama. Gotovo da se niko ne seća kako je Kejti izgledala na početku svoje "karijere".

Kejti je obavila ogroman broj intervencija na svom licu jer se kako je navela "osećala nesigurno", a njene fotografije transformacija nisu prestajale da šokiraju svet.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katie Price (@katieprice)

Dugačak je spisak njenih operacija, a ono što se zna je to da je do sada radila usta, nos, zatezanje lica i podbratka hirurškim putem, jagodice, ubrizgavanje botokosa, ugrađivanje silikona u grudi i zadnjicu. Treba naglasiti da je sve intervencije radila po nekoliko puta.

Mnogi se čude njenom izboru, s obzirom na to da je pre operacija bila veoma lepa.

Podsetimo, Prajsova je imala intervenciju kada su joj hirurzi napravili rez kod uha kako bi joj zategli lice. 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading