Hale Beri
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Jedna od najplaćenijih holivudskih glumica Hale Beri juče je napunila 58. godina.

Hale trenutno promoviše novi film "The Union" i tim povodom je dala intervju. Između ostalog, ispričala je kako je tokom dugogodišnje karijere pretrpela brojne povrede.

- Bila sam nokautirana tri puta. Slomila sam ruku, dva puta sam slomila rebra - prvi put dva rebra, tri rebra drugi put. Slomila sam trticu, dva prsta na nozi i prst na ruci - rekla je Hali, pa pokazala srednji prst, koji je ostao malo kriv posle preloma.

Glumica je istakla i da je na setovima često bila u potencijalno opasnim sitaucijama. Na primer, na snimanju "Dark Tidea" 2012. godine.

Hale Beri na reviji u Njujorku

Foto: Profimedia

 

 

- Glumila sam ronioca na dah. Morala sam da zadržim dah gotovo dva i po minuta, a činlo mi se da traje celu večnost. Imala sam osjećaj da umirem, da mi je došao kraj - navela je Hale, pa dodala da je zbog uloga morala da savlada i broje borilačke veštine.

- Naučila sam džijudžicu, kik boks, teakvondo i da pucam - nabrojala je Hale Beri, koju smatraju i jednom od najzgodnijih glumica.

Da je tako potvrdila je i nedavna fotografija njenog supruga, koji ju je slikao potpuno golu.

Hale Beri

printscreen/Instagram /Van Hant

 

- Srećan Dan majki iz dubine moje duše. Oh, nije trebalo ovo da objavim. Ali, moramo priznati da je opaka majka - prokomentarisao je autor fotografije koja je obišla planetu, muzičar Van Hant.

Na fotografiji se vidi Hale gola, dok pozira na balkonu okrenuta leđima, a u prvom planu je njena zadnjica.

Sa 18 godina je postala beskućnica, nakon što ju je majka izdala

Hale Beri se sa 18 godina preselila u Njujojrk, a nakon dolaska iz Čikaga u jedan od najlepših gradova, ubrzo je ostala bez novca.

Kako bi se snašla i pokušala da ostvari svoj san, pozvala je majku i zamolila za pomoć, ali je ona odbila i tada je počela jedna od najvećih noćnih mora za slavnu glumicu.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading