Viktorija Džekson
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Glumica i komičarka Viktorija Džekson otkrila je da joj se tumor vratio.

Zvezda SNL-a rekla je da rak u njenom grlu ne može da se operiše.

Komičarka sa Floride, koja je glumila u seriji skečeva NBC-a od 1986. do 1992. godine, objavila je tužnu vest na svom Instagram profilu. 

Viktorija Džekson

Foto: Printscreen/instagram

 

- Imam 34,8 meseci života osim ako me ne pogodi meteor, puca na mene onaj ko mrzi MAGA ("Make America great again" pokret Donalda Trampa, prim. aut.) , ponovo dobijem kovid ili izbije treći svetski rat - rekla je i nastavila:

 

 

- Oni ne mogu da me operišu i iseku "kamen" u mojim grudima koji mi leži na dušniku jer bi me na kraju bi me ugušili do smrti - rekla je Džeksonova u svom videu objavljenom u sredu.

Imala tumor na dojci 

Džeksonova (65) se ranije borila sa rakom dojke i pratiocima je otkrila da joj je propisan lek za smanjenje raka. 

- Daju mi magičnu pilulu. Biće dostavljena na moja ulazna vrata u narednih 12 sati - rekla je Viktorija.

- Imala sam fantastičan život - rekla je svojim fanovima putem Instagrama, ali je dodala da još uvek ima listu stvari koje bi uradila pre smrti.

- Volela bih da vidim svog unuka, njegovo ime je Džimi, rođenog u oktobru, i da ga malo upoznam. I volela bih da vidim svoju ćerku Obri da dobije bebu - rekla je pratiocima.

Viktorija Džekson

Foto: Printscreen/instagram

 

Dok će Džeksonova, poznata kao pristalica bivšeg predsednika Donalda Trampa, ostati upamćena po svojoj "lepršavoj" komediji u "SNL", ona je takođe izazivala pažnju zbog svojih konzervativnih stavova po brojnim pitanjima.

Prošle godine se protivila gej paradi ponosa u Frenklinu u Tenesiju, bogatom predgrađu oko 20 milja izvan Nešvila u Tenesiju, pisali su LA i NY Times.

Takođe je ranije objavila nekoliko antiislamskih stavki na svom zvaničnom sajtu.

U objavi na Instagramu od 1. avgusta, Džeksonova je rekla da joj se rak vratio posle devet godina, dodajući stih iz Biblije.

Prvi put joj je dijagnostikovan rak dojke 2016. godine, pišu američki mediji.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading