Maraja Keri
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Majka i sestra planetarno popularne pevačice Maraje Keri umrle su na isti dan proteklog vikenda, potvrđeno je za američke medije.

Ove tragične vesti potvrdila je i sama pevačica, koja se oglasila potresnim rečima.

- Srce mi je slomljeno jer sam prošlog vikenda izgubila majku. Nažalost, u tragičnom preokretu događaja, moja sestra je izgubila život istog dana - rekla je pevačica za "People" i dodala:

Maraja Keri

Foto: Shutterstock

 

- Osećam se blagoslovenom što sam uspela da provedem poslednju nedelju sa svojom mamom pre nego što je umrla. Cenim svačiju ljubav i podršku i poštovanje moje privatnosti tokom ovog nemogućeg vremena - rekla je ona u zvaničnom saopštenju.

Za sada nisu poznati nikakvi drugi detalji, uključujući uzroke smrti Patricije i Alison.

Patriša, koja je ranije bila udata za Alfreda Roja Kerija, bila je operska pevačica školovana u Džulijardu i vokalni trener pre nego što je par dočekao Alison, Mariju i sina Morgana.

Njihov razvod je usledio kada je pevačica imala samo tri godine, a poznato je da je njen odnos sa majkom bio veoma komplikovan.

- Kao i mnogi aspekti mog života, moj odnos sa mojom majkom je prepun kontradikcija i suprotstavljenih realnosti. Nikada nije bio samo crno-beli — bila je čitava duga emocija - napisala je Maraja u svojim memoarima iz 2020. godine.

Pevačicin odnos sa sestrom Alison je takođe bio prilično složen. Zvezda je u memoarima napisala da je za nju bilo, bar u to vreme, emocionalno i fizički bezbednije da nema nikakav kontakt sa njom ili bratom Morganom.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading