Dženifer
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Razvod Dženifer Lopez i Bena Afleka postao je glavna tema u šoubiz medijima. Nakon dugog perioda spekulacija o problemima u njihovom braku, nedavno je potvrđeno da je brak zvanično okončan.

Prema izveštajima svetskih medija, pevačica je podnela zahtev za razvod, navodeći 26. april kao datum kada su njihovi putevi konačno krenuli različitim pravcima. Novi detalji o njihovom razdvajanju otkriveni su u najnovijem izdanju časopisa People.

Dženifer

Profimedia

 

Udala se, ali nije još uvek jasno zbog čega

 

Časopis navodi da su se Lopez i Aflek razdvojili zbog 'udaljenosti', koja je nastala usled njene intenzivne karijere. Nakon pomirenja 2021. godine, Dženifer Lopez je bila stalno zauzeta poslovnim obavezama. Glumila je i producirala u osam filmova, uz to je radila muziku za te projekte. Pored toga, angažovala se u kampanjama za modne brendove, promovisala svoju liniju JLO Beauty, lansirala Delolu, i radila na novoj muzici. Njene obaveze su uključivale i modne revije u Parizu, Met Gala, putovanja u Dubai, te saradnju sa kompanijama poput Revolve.

Ova posvećenost poslu i neprekidno putovanje doprineli su njihovom razdvajanju, jer je Dženifer Lopez zanemarivala svog supruga Bena Afleka.

BONUS VDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading