Maraja Keri
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Majka i sestra planetarno popularne pevačice Maraje Keri umrle su na isti dan proteklog vikenda, potvrđeno je za američke medije.

Ove tragične vesti potvrdila je i sama pevačica, koja se oglasila potresnim rečima.

Za sada nisu poznati nikakvi drugi detalji, uključujući uzroke smrti Patricije i Alison.

Maraja Keri

Foto: Shutterstock

 

Patriša, koja je ranije bila udata za Alfreda Roja Kerija, bila je operska pevačica školovana u Džulijardu i vokalni trener pre nego što je par dočekao Alison, Mariju i sina Morgana.

Njihov razvod je usledio kada je pevačica imala samo tri godine, a poznato je da je njen odnos sa majkom bio veoma komplikovan.

Sada su otkriveni i novi šokantni detalji iz porodice poznate pevačice.

Keri je tri decenije bila otuđena od Alison, oporavljene zavisnice od droge kojoj je 1990. dijagnostikovan HIV. Alisonin bliski prijatelj i negovatelj Dejv Bejker rekao je da se poslednjih nedelja borila sa svojim zdravljem.

- Alison je bila na kućnoj nezi poslednje tri nedelje svog života - rekao je on, pa dodao i da je imala problema sa unutrašnjim organima.

Maraja Keri

Foto: Profimedia

 

Alison je prolazila kroz izuzetno težak period života kao osoba u oporavku od zavisnosti i sa HIV dijagnozom. U Njujorku je radila kao prostitutka kako bi preživela, dok su joj ozbiljne mentalne poteškoće dodatno pogoršale situaciju i udaljile je od njene poznate sestre. U 2016. godini, Alison je preko DailiMail.com-a uputila emotivan apel svojoj sestri, moleći je za pomirenje i pomoć, rekavši: "Maraja, volim te, očajnički mi je potrebna tvoja pomoć". Pritom je naglasila koliko joj je hitno potrebna finansijska pomoć kako bi se oporavila od teškog napada koji je izazvao ozbiljna oštećenja njenog mozga i pogoršao njeno zdravstveno stanje.

Maraja Keri je jednom prilikom ispričala i da je prestala da priča sa sestrom jer joj je konstantno nudila kokain.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading