smrt pevačica
Foto: Shutterstock/Foto: Ilustracija

Pevač Metin Arolat preminuo je iznenada u 53. godini tokom nastupa u hotelu u Istanbulu.

Pevač se srušio, odmah su mu pritekli u pomoć, ali spasa nije bilo.

Njegov menadžer potvrdio da je došlo do srčanog udara.

Jedna od njegovih prijateljica, Demet Sagiroglu, koja je bila prisutna u hotelu, podelila je svoja iskustva o tom tragičnom događaju.

- Bio mi je veoma blizak prijatelj, kao rođeni brat. Ponovo je bio na dijeti. Kod nas su uvek prisutne te ''smrtonosne dijete''. Verovatno mu srce nije izdržalo. Otišao je s osmehom. Njegov menadžer je tako rekao. Bio je vrlo veseo. Njegova porodica je u Izmiru, a u Istanbulu nije imao nikoga. Pre nekoliko godina izgubio je majku, što mu je takođe bilo teško. S menadžerom je došao na posao nasmejan i veseo. Na sceni mu je u jednom trenutku pozlilo. Nakon 20 minuta na bini, otišao je iza kulisa i skinuo košulju. Zatim je rekao da mu ruka trne. Posle su ga pregledali, a onda je rekao: ''Dajte mi košulju, dobro sam.'' Ponovo se vratio na scenu, ali je ubrzo ponovo pao - prepričala je njegova drugica i otkrila još:

- Na mestu događaja je bila jedna medicinska sestra koja ga je stavila u bočni položaj. Odmah su pozvali hitnu pomoć. Njegovo srce je stalo pre dolaska hitne pomoći, a zatim su ga oživeli u kolima hitne pomoći. Na putu mu je srce ponovo stalo. Ipak, nisu uspeli da ga spasu. Njegovim voljenima želim strpljenje. Verujem da je otišao na bolje mesto, jer je otišao s osmehom. Uvek je imao osmeh na licu. Neka mu duša počiva u miru - izjavila je prijateljica.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading