PEVAČU OTKAZALI ORGANI! Zbog korišćenja narkotika bio na ivici života, ovo su svi detalji
Foto: Alo/Profimedia

Eminem, važi za jednog od najpopularnijih repera na svetu svojevremeno je objavio svoju biografiju pod nazivom "Not Afraid: The Evolution of Eminem" , u kojoj je otkrio detalje svog burnog i stresnog života za koje javnost nije znala.

Eminem je veliku slavu stekao tokom devedesetih godina, a zbog teškog detinjstva i lošeg odnosa sa majkom, krenuo je da uzima analgetike, a kada je postao slavan krenuo je da se drogira.

PEVAČU OTKAZALI ORGANI! Zbog korišćenja narkotika bio na ivici života, ovo su svi detalji

Profimedia

 

Reper je istakao da mu se to sve više i više sviđalo i da ne zna u kom trenutku je nastao problem, on je svojevremeno konzumirao alkohol i do 30 tableta protiv bolova, kao i 40 do 60 pilula za smirenje.

- Ne znam u kom je to točno trenutku postao problem. Sećam se samo da mi se sve više i više sviđalo - otkrio je on u jednom dokumentarcu.

Kako je sam napisao u knjizi, iz "pakla droge" izvukao ga je pevač Elton Džon.

Profimedia

Profimedia

 

- Bilo je dana kad sam samo ležao u krevetu, gutao tablete i plakao. Trebale su mi tablete u telu kako bih se osećao normalno, ali mi je bilo samo još gore. Bio je to začaran krug - ispričao je Eminem.

Eminem tvrdi da ga je Elton zvao makar jednom nedeljno, kao i da mu je dao više životnih saveta koji su ga naterali da ode na odvikavanje, bilo je još ljudi koji su želeli da mu pomognu, ali da je on odbijao da prihvati da ima problem.

Eminem

Profimedia

 

Dok je radio na filmu "8 milja", shvatio je da ga muči nesanica, a radio je po 16 sati dnevno. Tada mu je jedan prijatelj otkrio jedan lek za spavanje, na koji se on brzo "navukao". Pošto se predozirao, rečeno mu je da je u sebe uneo "ekvivalent 4 kesice heroina".

- Da sam dva sata kasnije došao u bolnicu, bio bih mrtav. Otkazivali su mi organi, jetra, bubrezi, sve. Stavljali su me na dijalizu i nisu mislili da ću da preživim. Smrt je trebalo da bude moje dno, moj kraj - ispričao je pevač, a ovaj događaj on vidi kao svoj drugi rođendan.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading