Bjanka
Foto: Profimedia/BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kontroverzni reper Kanje Vest navodno se razveo od svoje supruge Bjanke Censori pre nekoliko nedelja, saznaje "Dailymail".

U ponedeljak ujutru TMZ je tvrdio da su reper i njegova supruga već neko vreme u sukobu i planiraju da podnesu zahtev za razvod.

Takođe se tvrdi da je 47-godišnjakinja bila u Tokiju dok je letela u Australiju da bi bila sa svojom porodicom tokom ovog teškog perioda.

Na sajtu se dodaje da je bivši muž Kim Kardašijan pričao prijateljima da je završio sa Bjankom i da želi da bude samac dok započinje novi život u Japanu.

Razlozi raskida još nije potvrđeni, a par se nije oglašavao za tamošnje medije.

Par je poslednji put snimljen zajedno 20. septembra u kupovini u Tokiju.

Par je ranije viđen odvojeno, tako da solo izlasci možda ne ukazuju na bilo kakve poteškoće u vezi, već samo na to da Bjanka iz bilo kog razloga nije mogla da se pridruži Kanjeu tokom njegovog putovanja. 

Ranije ove godine u februaru, izvor je otkrio da je Kim Kardašijan zamolila Kanjea da se njegova žena pokrije kada je u blizini njihove dece.

- Kim je uputila Kanjea da nikada ne dozvoli Bjanki da se tako oblači oko njihove dece. Ona je zaista iznenađena što je Kanie pustio svoju ženu da tako izađe iz kuće - naveo je izvor za "Dailymail".

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading