Džami Gerc
Foto: Printscreen/Foto: Youtube

Džami Gerc (58) nije prepoznatljivo lice Holivuda iako je najbogatija glumica na svetu.

Njena neto vrednost procenjuje se na 3,2 milijarde dolara. Ako se pitate ko je sad ona, niste jedini, jer izgleda da je ljudi nikako ne mogu zapamtiti.

Karijeru je započela 1981. ulogom u filmu Endless Love, a otad se pojavila u filmovima kao što su The Lost Bois, Tvister, The Crossroads, Less Than Zero, Kuicksilver i Sikteen Candles. Iako među njima ima nekih filmskih hitova, to ipak nije bilo dovoljno da Jami postane ono što zovemo "zvezdom".

Njeno lice malo ko povezuje s njenim imenom, a kroz karijeru se nije ni trudila da bude drugačije. Njena poslednja uloga pre potpunog povlačenja iz glume bila je 2016. u seriji This Is Us, u kojoj je samo gostovala u jednoj epizodi.

A kako je onda zaradila svoje bogatstvo?

Varieti piše da se zaokret u njenoj finansijskoj sudbini dogodio u braku s milijarderom Tonijem Reslerom. Njegova karijera u finansijama postala je značajan faktor u bogatstvu glumice. Ali ne samo u smislu braka već i kasnijih poslovnih poteza.

- Svi misle da sam se bogato udala. Ali imala sam više novca, puno više novca od Tonija kad sam ga upoznala - rekla je 2018. za Hollivood Reporter.

Naime, glumica je nakon udaje počela i poslovno sarađivati sa suprugom te su zajedno donosili velike poslovne odluke.

Gerc i njen suprug su članovi investicione grupe koja je kupila bejzbolsku momčad Milvoki  Brevers od Major League Baseballa. Većinski su deoničari kluba. 2015. postali su vlasnici košarkaške ekipe Atlanta Havksa, a daoničari su i Los Angeles Dodgersa. Gertz je 2017. osnovala kompaniju za TV i filmsku produkciju pod nazivom Lime Orchard Productions.

Osim poslovnih ulaganja, CNN piše da su Džami i Toni poznati i po svojoj filantropiji.

Donirali su znatne iznose za organizacije koje se bave obrazovanjem, zdravljem i podrškom siromašnim porodicama.

Alo/Index

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading