Dženifer
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Dženifer Lopez konačno je otvorila dušu i progovorila o krahu braka sa kolegom Benom Aflekom.

Spekulisalo se dosta o ovome, naročito zbog činjenice da su oni već jednom bili na koraku da se venčaju, i to davne 2004. godine.

O razvodu se šuškalo od maja ove godine, a Dženifer je sada otvorila dušu i jasno stavila do znanja koje je njeno mišljenje.

Lopeza je naglasila da ju je rastanak sa Benom kompletno uništio, ali da ne žali zbog svega.

- Mislim se... Bože, hvala ti. Izvini što mi je trebalo ovoliko vremena. Izvini što si morao toliko puta ovo da mi uradiš. Trebalo je da naučim pre dva, tri puta. Sad sam shvatila - kazala je u okviru „Interview-ovog" profila koji samo što je ugledao svetlost dana, pa i privukao ogromnu pažnju javnosti; čitavo iskustvo, inače, opisala je kao „da je neko uzeo malj i izuzetno je jako udario po glavi ili da se kuća srušila na nju".

Pevačica i glumica je istakla da je maštala o tome kako stari sa nekim, jer to za nju zapravo znači da je potpuna i srećna, a tu staru Dženifer je nazvala glupom ku*kom i naglasila da je konačno naučila lekciju.

- Trebalo mi je samo 30 godina - iskrena je bila ona, te dodala da je samački život čini tužnom, pa i očajnom.

- Kad razmislite malo o svim tim osećanjima i kažete sebi: „Ovo me neće ubiti", onda kao da se tek prebacite na: „Sposobna sam za sreću i radost i sama" - prokomentarisala je, ni u jednom trenutku ne spominjući bivšeg po imenu.

- Sve što sam radila u poslednjih 25, 30 godina, sve sa čime sam se suočila... Šta sad, kad sam sama? Šta ako sam samo slobodna? - dodala je, ipak na neki način i uzbuđena po pitanju dana koji su pred njom.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading