Kejt Midlton
Foto: Profimedia/Foto: Profimedia

Kažu da slika vredi hiljadu reči - a kroz svoj blistavi izbor nakita, princeza od Velsa šalje skrivene, ali iskrene poruke.

Bilo da je u pitanju počast njenoj porodici, gest sreće ili simbol emocionalne snage, svaki komad koji Kejt nosi je prožet osećanjem.

Od minđuša koje je odabrala da nedavno upozna mladog pacijenta obolelog od raka do njenih voljenih ogrlica sa inicijalima njene dece, Kejt je svoj pribor pretvorila u moćne simbole ljubavi i nade.

Verenički prsten od Garrard safira koji je ranije nosila princeza Dajana je među njenim najdragocenijim komadima, a mnogi smatraju da će joj ovo porodica zameriti, budući da je celom svetu poznato kakav je Dajana imala odnos sa ostatkom kraljevske porodice.

Tako su i jednostavni zlatni lanci ukrašeni inicijalima njenog troje dece, princa Džordža, princeze Šarlote i princa Luja.

Kejtina ljubav prema značajnom nakitu proteže se i na drago kamenje koje odluči da nosi. Bilo da je u pitanju smirujući i spokojan akvamarin za koji se tradicionalno smatra da donosi osećaj mira svom nosiocu, ili detelina sa četiri lista koja simbolizuje sreću, nadu i veru na njenoj ogrlici Van Cleef & Arpels Alhambra, komadi se često nose tokom ključni trenuci u njenom kraljevskom životu.

Minđuše sa nebeskom moći

Princeza od Velsa nosila je par svojih omiljenih zlatnih minđuša u obliku kapljica prilikom upoznavanja mlade devojke obolele od raka, fotografkinju Liz Haton, u zamku Vindzor.


Blistave zlatne minđuše Cassandra Goad 'Temple of Heaven' među najstarijima su u njenoj kolekciji i prvi put su viđene 2010. Minđuše imaju veoma dirljivo značenje jer su inspirisane dizajnom od strane cara Kine koji je smatran sinom. Neba, odgovoran za nebesku moć uspeha ili neuspeha njegove vlade.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading