Umro glumac
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Influenserka Tejlor Rusoa Griga iznenada je preminula prošle nedelje u 25. godini života. 

Porodica se oglasila pet dana nakon što je suprug influenserke objavio "iznenadnu i neočekivanu" smrt svoje supruge.

- Niko nikada ne očekuje da će morati da se bavi ovom vrstom bola i tuge, posebno u našim godinama - napisao je Kameron u svom postu na Instagramu.

Tejlor je preminula 4. oktobra nakon što je pretprela komplikacije od astme i Addisonove bolesti, rekao je predstavnik njene porodice za "Today".

Kod ljudi kojima je dijagnostikovana Addisonova bolest nadbubrežne žlezde daju premalo kortizola i često premalo drugog hormona koji se zove aldosteron.

Simptomi Adisonove bolesti 

Simptomi Addisonove bolesti mogu uključivati ekstremni umor, gubitak težine, gubitak apetita, nizak krvni pritisak, nizak nivo šećera u krvi ili hipoglikemiju, mučninu, dijareju, povraćanje, bol u stomaku, bolove u mišićima i zglobovima, razdražljivost i depresiju.

Inače, ona se prvi put o svom zdravstvenom problemu požalila 8. avgusta, samo manje od dva meseca kada je nažalost preminula.

Ne postoje precizni podaci o broju obolelih u Srbiji, ali poslednje statistike ukazuju da oko 220.000 odraslih osoba u Srbiji ima astmu, a od toga njih 2.000 ima tešku astmu.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading