Džej Lo
Foto: Profimedia/Profimedia

Razvod Dženifer Lopez i Bena Afleka još uvek izaziva pažnju u javnosti, a dok jedni navijaju za holivudski par, drugi poručuju da od pomirenja nema ništa.

Međutim, novo svetlo je bačeno na ceo slučaj zbog prošlosti Džej Lo i fotografije na kojoj je u toplesu u društvu Šona Kombsa, poznatijeg kao Pi Didi, ali i nekolicine nepoznatih ljudi. 

Eksplicitna fotografija na kojoj je tik do Didija golih grudi preplavila je mreže, a mnogi tvrde da je upravo zbog ove fotografije okončan njen brak sa Benom Aflekom.

 

 

Kako se dalje navodi, eksplicitnih sadržaja ima još, a nastali su u periodu kada su Džej Lo i Didi bili emotivni partneri.

Povodom sporne fotografije Lopezova se nije oglašavala, ali ni pravni tim popularnog Kombsa.

Podsetimo, reper se i dalje nalazi u zatvoru zbog optužbi da je deo organizovanog kriminala, odnosno trgovine ljudima, kao i organizator žurki na kojima su prostitutke zabavljale veliki broj javnih ličnosti Holivuda i na spornim žurkama bile seksualno zlostavljane i pod dejstvom jakih droga.

Sudija je zakazala i konačno suđenje Didiju i to za 5. maj 2025, do kad će on biti u pritvoru, a njegovo suđenje će se održati na isti dan kao i Met Gala, na kojoj je nekoliko puta bio gost.

Inače, Kombs je nedavno zatražio da mu se predaju svi dokazi kako bi mogao da se pripremi za odbranu na suđenju. Njegov pravni tim je tražio pristup svemu što su federalne vlasti zaplenile iz reperovih domova u Majamiju i Los Anđelesu, uključujući mobilne telefone, tablete, laptopove i slično.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading