Andirjana Lima
Foto: Profimedia/Profimedia

U šouu Viktorijinih anđela, na iznenađenje mnogih, vratila se jedna od najlepših žena sveta Adrijana Lima.

Bivša srpska snajka pokupila je brojne ovacije i aplauze dok je šetala pistom, i to čak dva puta, te je definitivno opravdala najavu spektakularnog programa.

Kako je nosila dve potpuno različite kombinacije, javnost se složila da ne može da odluči koja joj bolje stoji.

 

Andirjana Lima

Profimedia

 

Adrijana je prvo prošetala u izazovnom kostimu, odnosno crnom vešu, dok su joj ruke i noge bile pokrivene, a onda je na oduševljenje prisutnih, usledilo ono što su svi čekali. Zanosna manekenka izašla je na pistu u minijaturnom crvenom vešu i raspametila svetsku javnost zategnutim telom i ocrtanim mišićima.

Veliki povratak na pistu Viktorijinih anđela bila je njena životna prekretnica, a zanosnim izgledom uspela je da dokaže da je uspešno prebrodila borbu sa kilogramima.

Podsetimo, nakon što je rodila treće dete, Lima se našla na meti stravičnih komentara zbog viška kilograma koje je dobila u trudnoći. Dve godine kasnije jedna od najlepših žena sveta napravila je drastičnu promenu.

- Treći porođaj me je uništio. Svaki dan je nova borba i svaki dan moram da podsećam sebe da prihvatim svoje novo telo, ali i da uradim sve da se fizički dovedem u red. Osećam da sam u tranziciji i zato svaki dan naporno vežbam i mučim se, ali i učim nove stvari o sebi i svom telu u četrdesetim. I to je u redu jer telo u različitom životnom dobu različito reaguje na iste nadražaje - rekla je Lima jednom prilikom.

Na slavnu brazilsku manekenku posebno su se obrušili u martu prošle godine posle dodele FIFA nagrada u Parizu. Reakcije su se svele na zaključak da više ne liči na sebe, da je podbula i da treba da prestane s estetskim zahvatima.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading