Lijam Pejn
Foto: Profimedia/Foto: Shutterstock

Stravična smrt planetarno popularnog pevača Lijama Pejna ostavila je svet u šoku i suzama, a mnogi i dalje ne mogu da se pomire sa činjenicom da bivšeg člana poznate grupe One Direction, više nema.

Novi detalji o njegovoj pogibiji pojavljuju se iz sata u sat, a kako se sada navodi, Lijam je skočio sa balkona svoje hotelske sobe, potvrđuju lokalne vlasti.

Pablo Poličikio, direktor komunikacija Ministarstva bezbednosti Buenos Ajresa, podelio je ažuriranje koje je takođe objavio Asošiejted pres, a nakon smrti pevača u sredu, 16. oktobra.

Pejn je proglašen mrtvim nakon što je pao sa više spratova u hotelu CasaSur Palermo u Buenos Ajresu, u Argentini, potvrdila je Federalna policija Argentine.

Policija je pozvana na lice mesta nešto posle 17 časova. po lokalnom vremenu i rečeno je da je Pejn umro ubrzo nakon toga.

U komentarima prevedenim sa španskog, Alberto Krešenti (šef SAME-a, sistema javnih hitnih medicinskih službi u Buenos Ajresu) rekao je da je Pejn pretrpeo „prelom u bazi lobanje“ nakon pada.

Trenutno je u toku istraga radi utvrđivanja okolnosti tragedije, saopštila je lokalna policija, dodajući da će biti obavljena obdukcija.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading