Paf Dedi
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Šon Didi Kombs, poznatiji kao Pi Didi, ili Paf Dedi, podneo je zahtev sudu na Menhetnu da otkrije identitete osoba koje su ga tužile za seksualno zlostavljanje i trgovinu ljudima, navode strani medij.

Pravni tim hip hop mogula i tvorca mnogih pevača i pevačica obratio se sudiji Arunu Subramanijanu, naglašavajući potrebu da se identifikuju tužioci kako bi se adekvatno pripremili za suđenje zakazano za 5. maj sledeće godine.

Advokati su istakli da je slučaj jedinstven zbog velikog broja optužbi, što je rezultat Didijevog statusa slavne ličnosti i obimnog medijskog izveštavanja.

- Ovi navodi dovode do niza optužbi, od lažnih do apsurdnih - rekli su njegovi advokati.

U međuvremenu, još šest anonimnih tužilaca podnelo je građanske tužbe protiv Kombsa, a advokat koji ih zastupa izjavio je da je njegova kancelarija primila hiljade poziva u poslednjih nedelju dana i najavio da će zastupati čak 120 osoba.

Didijevi advokati izrazili su zabrinutost zbog "histeričnog medijskog cirkusa" koji se stvorio zbog ovih optužbi, naglašavajući da su neki od ranijih navoda već diskreditovani, ali su i dalje naneli ozbiljnu štetu njegovom ugledu.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading