Paf Dedi
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Šon Didi Kombs, poznatiji kao Pi Didi, ili Paf Dedi, suočava se sa novim optužbama od navodnih žrtava, uključujući i jednu ženu koja tvrdi da su je on i neimenovana slavna ličnost silovali kada je imala samo 13 godina!

Ogloglašeni reper suočava se sa još jednim talasom tužbi koje potresaju svet.

20. oktobra, protiv Kombsa je podneta nova serija od pet građanskih tužbi u ime dva muškarca i tri žene. Među detaljnim navodima, koje uključuju tvrdnje da je Kombs seksualno zlostavljao ili silovao tužitelje u pojedinačnim incidentima između 2000. i 2022. godine, bila je jedna tvrdnja anonimne tužiteljice da su je u 13. godini silovali Kombs i neimenovana muška slavna ličnost. Prema podnesku do kog je došao E!News, u septembru 2000. kada je tužiteljka imala 13 godina, prijateljica ju je ostavila u Radio Citi Music Hall-u u Njujorku kako bi pokušala da se ušunja na dodelu MTV Video Music Awards.

Paf Dedi

Foto: Shutterstock

 

Iako nije mogla da uđe na mesto događaja bez karte, tužiteljka je prišla nekolicini vozača limuzina izvan mesta događaja, od kojih je jedan tvrdio da je radio za Kombsa. Prema tužbi, vozač joj je „rekao da Kombs voli mlađe devojke i rekao da je ona ’ono što je Diddi tražio’“ i da se vrati kasnije te večeri na after parti.

On ostaje u pritvoru u Metropoliten pritvorskom centru u Bruklinu, pišu strani mediji.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading