Ekipa serije Selo gori, a baba se češlja
Promo
Ekipa serije Selo gori, a baba se češlja

Promo

Ekipa serije Selo gori, a baba se češlja, Foto: Promo

Predvodio ih je Radoš Bajić, autor i tumač jedne od glavnih uloga u seriji, a ekipa je na štandu vinarije iz Iriga učestvovala u promociji „Radašinovog vina“, koje je nedavno lansirano na tržište.

Prepoznatljivi glumci, koji su verno i autentično prikazali likove u popularnoj srpskoj seriji, a čija je 101. i ujedno poslednja epizoda emitovana u januaru ove godine, uživali su uz veliku pažnju gledalaca i, kao i uvek, najviši rejting. Ljiljana Stjepanović, Nedeljko Bajić, Suzana Mančić, Ana Sakić, Nikola Džamić, uz Radoša Bajića i njegovu suprugu Milenu, družili su se sa posetiocima i gostima Sajma u predivnoj domaćinskoj atmosferi i naravno degustirali vrhunska srpska vina.

Komentari (1)

i ja bi pijuckao da sam uzeo tolike pare za seriju

27.02.2017 13:27

A šta kaže naša građanska elita u vezi ove ponižavajuće serije.Pa ništa pošto nije snimana u vreme Vučića,inače bi oni opleli po njoj.Snimanje je obilazio tadašnji predsednik Tadić,a režiser i neki glumci su podržavali tadašnju vlast tako da ova serija nije primitivna.Sramota kako je seljak predstavljen ovom serijom a to najbolje oslikava scena kad Radoš Bajić na primitivan način vrši nuždu u Moravu.Mnogi seljaci su veća gospoda od dotičnih.