Milena Dravić
D. Danilović
Milena Dravić

D. Danilović

Milena Dravić, Foto: D. Danilović

Našoj slavnoj umetnici je posle smrti supruga Dragana Nikolića narušeno zdravstveno stanje, tako da su lekari odlučili da je za nju u ovom trenutku najbolje da bude hospitalizovana i da ima potpunu negu.

Tim najboljih lekara se trenutno brine o njenom zdravlju pokušavajući da joj pomogne da što pre prevaziđe zdravstvene tegobe, koje su pojačane posle gubitka supruga, a u pomoć su im pritekle kolege iz Francuske.

Njeni prijatelji se nadaju da će uskoro izaći iz bolnice i nastaviti da radi ono što najbolje ume i zna, a to je da snima filmove i serije.

Pre sedam i po meseci je preminula njena velika ljubav Dragan i ona od tada pokušava bar donekle da prevaziđe bol.

Prijatelji i kolege se trude da joj pomognu koliko je to moguće, a nedavno je dobila i ponudu da igra u filmu Milana Karadžića "Biser Bojane".

Gledaoci "RTS"-a trenutno mogu da je gledaju u reprizi komedije "Komšije".

Komentari (11)

i mom ocu

25.10.2016 22:41

Je jako naruseno zdravlje, ima otprilike isto godina kao Milena, on 83, a i ona je tu, mada odavno krije, a svi znamo da je Onoliko bila starija od Dragana i Nikome ne pada na pamet da takvog Starca stave pod kontrolu, nego brat i ja, snajka moja i moj muz nakazimo nacine da mu pomognemo. Muka mi je vise od Poznatih, bljak

sasa

25.10.2016 23:31

@i mom ocu - Tvom ocu zelim sto brzi oporavak ,a Milenu mi ne diraj. Pruzila je i previse ovom nasem napacenom narodu. Uloge za pamcenje , pre svega!

meda

25.10.2016 23:38

@i mom ocu - Pa dobro, Sasa, to sto je radila dobro je unovcila, nije radila zbog naroda, nego zbog sebe i interesa. I Mileni i ocu ove komentatorke zelim sve najbolje.

nedjo

25.10.2016 23:49

milena,uz tebe smo!

beogradjanka

26.10.2016 02:34

Milena je jedno divno i obično biće, doprinela je filmskoj kinematografiji kao i mnogo njenih kolega, pa valjda ima pravo da se leči ako treba i sa vezom, što smo postali takvi da nam tuđe sve smeta aman.Ako je ko pomagao i poklanjao siromasnima i bolesnima to su bili ona i njen Dragan,prema tome pustite ženu na miru..

blueberry

26.10.2016 05:15

Mileni želim čimprejšnje okrevanje, gospa je bila in bo ostala legenda jugoslovanskega filma. To so kvalitete igralcev, ki jih današnji igralci nikoli ne bodo imeli.

Suad

26.10.2016 06:42

Drzise Sojka.......

NEZAPAMCENA ZLOUPOTREBA I DISKRIMINACIJA

26.10.2016 07:07

Stos je u tome sto Milenu nikako da stave na odgovarajuce odeljenje i pomognu joj. U srpskom zdravstvu,gde samo sto pacijente ne biju,pravi se cirskus hotelsko apartmanskog tipa kada se pojavi ova crnogorska drzavljanka.Ispratila je muza drzeci ga zatoenog ,izolovanog i ocajnog po beogradskim klinkama jer se plasila da ga vodi kuci iako je zeleo a lekari preporucili a sada je posto je okoncanan taj njen licni Misery poklekla jer nama zrtvu. Pacijent je pacijent bio on klosar ili akademk.

sss

26.10.2016 11:25

@NEZAPAMCENA ZLOUPOTREBA I DISKRIMINACIJA - Ovo je više nego bezobrazluk. Milena je crnogorski državljanin, samo onoliko koliko i mnogi drugi Beograđani koji imaju vikendice u Crnoj Gori. Ona je veličina od čoveka, veliki čovek, velika glumica i izuzetno humani biće koje je uvek pomagalo sirotinji.

LISICE

26.10.2016 07:25

Onaj ko polozi Hipokratovu zakletvu obavezao se da nece praviti razliku izmedju pacijenata i da je bolestan covek bolestan covek bez obzira na status ,ugled i materijalnu situaciju. Svako treba da ima negu,lek,toplu rec ali i da postuje pravila. To za Milenu ne vazi jer jer je nasi zdravstveni radnici favorizuju,za nju pravila ne vaze a i zdravstveni fond se zlpupotrebljava. Cinjenica da je ona strani osiguranik/kao i pok muz/pravno se steluje i zataskava da se ne bi platili ogromni troskovi,

gavrilovic

28.10.2016 23:55

Kako je ona postupila sa pokojnim Draganom,bas tako treba da postupe i sa njom,Nije mogla da doceka da ga smesti u bolnicu, a on je samo zeleo KUCI.Umro je nesrecan,kao sto je sa njom i ziveo...to svi znaju.Opaka zena.