Oglasila se čuvena Mira Banjac nakon šokantnih tvrdnji Danijele da ju je Branislav Lečić silovao, a samo je ovo imala da poruči!

Alo.rs/D.R. | vip 2021-03-22 14:20:10 2021-03-22 14:20:10

Glumica je u svojoj ispovesti već rekla da je silovana od strane filmskog moćnika ali tada nije precizirala ko je u pitanju, rekavši da će doći vreme kada će i to obelodaniti

Alo!

Vest da je glumica Danijela Štajnfeld otkrila u Višem javnom tužilaštvu da ju je glumac Branislav Lečić, misteriozni moćnik iz filmske industrije silovao odjeknula je kao bomba u domaćim medijima.

Povodom ovih optužbi glumice, "Alo!" je kontaktirao i slavnu Miru Banjac da prokomentariše navode Danijele Štajnfeld o navodnom silovanju od strane Branislava Lečića.

- Zaista mi je sve to degutantno i odvratno i ne želim da komentarišem takve priče dok se ne dokaže da se to i desilo. Istina je da smo zajedno igrali u seriji “Vratiće se rode”, ali ja nikada ništa nisam primetila. Neću da blatim svoje kolege - rekla je Mira za Alo!

Glumica je u svojoj ispovesti već rekla da je silovana od strane filmskog moćnika ali tada nije precizirala ko je u pitanju, rekavši da će doći vreme kada će i to obelodaniti.

PROČITAJTE JOŠ:

Expand player
Pogledajte više