Oglasila se majka Nine Radulović, Gordana brani Lečića svim snagama, a Danijelinim pristalicama poručila: Ona je problematična žena, pročeprkajte po njenom životu!

Kurir/Alo.rs/M.A. | vip 2021-03-25 12:41:00 2021-03-25 12:41:00

"Ako ste našli da i mene pitate za komentar oko cele ove situacije, ja samo mogu da vam kažem jednu stvar. Poručujem svima, koji toliko forsiraju tu temu i to svima zameram", poručuje Gorica

Printskrin Clip.rs

Otkad su te optužbe isplivale u javnost, niko od medija nije uspeo da stupi u kontakt sa bivšom Lečićevom suprugom, voditeljkom Ninom Radulović.

Nininom majkom Gorica Radulović, imala je svoj komentar i mišljenje na ovaj zastrašujući događaj.

 

- Ako ste našli da i mene pitate za komentar oko cele ove situacije, ja samo mogu da vam kažem jednu stvar. Poručujem svima, koji toliko forsiraju tu temu i to svima zameram - ne može ništa da se kaže ispravno, dok se ne saznaju sve činjenice. Svi novinari su grešni kad na ovakav način izveštavaju o ovom događaju - rekla je ona i dodala:

- Moje mišljenje je da se radi o jednoj ženi, da budem blaga, vrlo problematičnoj, u čiju biografiju i stil života treba malo začeprkati. O tome se radi. Nama je sve ostalo poznato u vezi sa drugom stranom i tu treba samo ostaviti da se stvari odvijaju po proceduri - istakla je Gorica.

Expand player
Pogledajte više