BEBA SAMO ŠTO NIJE Luna Đogani rezervisala apartman u Narodnom frontu, evo kad se planira porođaj!
Foto: Printscreen/instagram

Pevačica je juče završila sa svim pripremama za dolazak bebe, a od ponedeljka bi trebalo da se smesti u apartman u porodilištu "Narodni front".

Ona je u petak bila na ultrazvuku kod svog doktora, koji je, ako je suditi po snimcima koje je pobednica "Zadruge" objavila na Instagramu, konstatovao da se svaki dan očekuje dolazak bebe. Na sreću, trudnoća protiče u najboljem redu, a Luna i njen suprug Marko Miljković s nestrpljenjem čekaju svoje prvo dete. Iako se poslednjih godina sve veći broj javnih ličnosti odlučuje za porođaj u privatnoj bolnici, to nije slučaj kod novopečene gospođe Miljković.

Ona godinama ide kod svog lekara koji radi upravo u ovoj bolnici i nije želela ništa da menja. Suprug Marko je zakupio apartman na pet dana, a ukoliko bude bilo potrebe, oni će produžiti boravak. I kod kuće je sve spremno za devojčicu. Pre odlaska u porodilište Luna i Marko su obišli radnje sa bebi-opremom i pokupovali sve ono što je neophodno za novorođenče. Tokom jučerašnjeg dana smo u više navrata pokušali da stupimo u kontakt s pevačicom, ali ona nije odgovarala na pozive. Nedavno je za Kurir poručila da jedva čeka da ugleda svoju ćerku.

- Znam da ćemo Marko i ja biti savršeni roditelji. Spremni smo za ovu najvažniju ulogu. Ja se savršeno osećam i bebin dolazak će samo da nam ulepša život cele porodice - rekla je Luna.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
ina

06.06.2021 06:20

Jesu babe skupile pare inace ko ce to sve da plati.