OSTAJEM OVDE, NE VRAĆAM SE U HRVATSKU Fran Pujas odlučio da se preseli u Srbiju!
instagram/nfra666

Fran nije očekivao visok plasman, a u rijaitiju se zadržao skoro do samog kraja. Ušao je sa svojom tadašnjom devojkom Paulom Hublin, sa kojom je raskinuo dok je još bio u rijalitiju.

OSTAJEM OVDE, NE VRAĆAM SE U HRVATSKU Fran Pujas odlučio da se preseli u Srbiju!

Alo.rs

 

Još uvek se nije navikao na paparace i život medijske zvezde, a sada je otkrio kakvi su mu planovi za budućnost:

- Ostaću ovde, sigurno. Puno ponuda sam dobio, svakakvih. Videću šta mi najviše odgovara. Lepše mi je u Beogradu. Bolje to nego da u Zagrebu ne radim ništa - priznao je Fran, a zatim otkrio gde trenutno živi.

- Nisam još uvek našao stan. Dok ne nađem biću kod Filipa Reljića. On i njegova porodica su me fino ugostili, stvarno divni ljudi - otkrio je Fran.

OSTAJEM OVDE, NE VRAĆAM SE U HRVATSKU Fran Pujas odlučio da se preseli u Srbiju!

instagram/nfra666

 

Na pitanje da li planira da uplovi u muzičke vode, Pujas nam je rekao:

- Ne znam. Treba mi vremena da vidim u čemu se pronalazim. Prvo treba da se oporavim, pa da mirne glave vidim šta ću dalje. Tako je najbolje. Želim da se posavetujem i sa nekim ljudima sa kojima sam u dobrim odnosima, a koji znaju tu estradnu scenu - priznao je on.

BONUS VIDEO:

DOVEŠĆE GA DO PROSJAČKOG ŠTAPA Tara ponovo "izvukla" pare od Ša

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Ruza

22.07.2021 22:08

Ovaj reper iz Hrvatske kaze da mu je lepo u Srbiji i da se ne vraca u Hrvatsku. Srbija je izgleda postala svratiste, moze u njoj da zivi ko hoce. Hajde da neko od nas ode u Hrvatsku i hoce tamo da zivi. Malo sutra. Opameti se Srbijo!

Srbin

22.07.2021 23:18

@Ruza - Mogu Albanci Hrvati i svi mrzitelji srpskog naroda da dodju i žive u Srbiji,a ja kao Srbin iz Crne Gore ne mogu ni da uđem u Srbiju iako nikakvo delo nisam napravio...

KoBra

23.07.2021 00:55

U hr. Ne moze da zivi ni onaj ko je nekad tamo ziveo a u Srbji mogu svi.