KATARINA POKUŠALA DA PRIKRIJE ISTINU O OČEVOJ SMRTI?! Sestra Olge Margitić skrivala da je u pitanju samoubistvo, ovo ju je odalo
Alo! Nina Denda

Olga Margitić danas je sahranila svog oca, Predraga Margitića, koji je izvršio samoubistvo pre šest dana.

Kada je ovo vest odjeknula u medijma, oglasila se Katarina, sestra Olge Margetić, rekla da nije u pitanju samoubistvo.

KATARINA POKUŠALA DA PRIKRIJE ISTINU O OČEVOJ SMRTI?! Sestra Olge Margitić skrivala da je u pitanju samoubistvo, ovo ju je odalo

Alo! Nina Denda

 

Pričala je da se radi o prirodnoj smrti, ali ipak, nikome nije promaklo da se na sahrani njenog oca nije pojavio sveštenik. To ne čudi, jer crkva ne dozvoljava sahranu uz svešteno lice u slučaju da je preminuli sam sebi oduzeo život.

- Sveštenik ne prisustvuje pokopu samoubica jer to je najveći smrtni greh koji se može počiniti. Oduzeti sebi život znači prekinuti odnos s Bogom, a crkva ne pravda nasilno oduzimanje sopstvenog života. On se, za razliku od ubica, ne može pokajati za nedela i to je razlog zašto ubicama prisustvujemo na ispraćaju - grešni su, a opelo i se obavlja nad grešnicima - objasnio je verski analitičar Dimitrije Kalezić za gore navedeni portal i istakao da u pojedinim škakljivim situacijama ipak postoje odstupanja: 

- Nije čest slučaj, ali dešava se da sveštenici ipak održe sahranu samoubicama. Za tako nešto je potreban lekarski nalaz o duševnoj ili mentalnoj bolesti upokojenog. Na osnovu njih, jedino episkop može dati dozvolu da se održi naknadno opelo.

HOĆU DA BUDEM SAMA, PUSTI ME DA DIŠEM! Dalila vrištala na Dejana zbog Filipa Cara, on najavio bekstvo iz "Zadruge"KATARINA MARGITIĆ POKUŠALA DA SAKRIJE ISTINU O SAMOUBISTVU SVOG OCA?! Olgina sestra rekla da je Predrag umro prirodnom smrću, ali OVO nikome nije promaklo! (FOTO)


BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading