BILA JE NA METI OSUDA JER JE LJUBAVNICA! Luna Đogani progovorila o Slobi Radanoviću i otkrila koliko je ta veza zapravo uništila život celoj porodici!
Foto: Youtube/Printscreen

Luna Đogani bila je stavljena na stub srama i velike osude javnosti zbog veze koju je započela u rijalitiju sa Slobom Radanovićem, koji je tada bio oženjen.

Naime, Đoganijeva je sada dgovorila na pitanje koje se tiče njihovog odnosa, rešila da kaže šta ima i stavi tačku na tu priču.

BILA JE NA METI OSUDA JER JE LJUBAVNICA! Luna Đogani progovorila o Slobi Radanoviću i otkrila koliko je ta veza zapravo uništila život celoj porodici!

Printscreen

 

- Sad uništio, to mi je pregruba reč. Neću da kažem da sam bila uništena, ali da, bila sam jako loše, neću da govorim da je to on uradio, niti da je zaslužan za to, sama sam to sebi uradila. Želim da stavim tačku na tu priču. Da, bilo mi je loše, sebi sam u tom trenutku pokvarila život, ne samo sebi, već i svojim bližnjima, narušila sam njihovo zdravlje, njihova osećanja, poslove, zbog toga mi je bilo najviše žao. Ali iz svega toga sam nešto naučila i smatram da na to iskustvo treba tako i da gledam. Ne želim više da se vraćam nazad - ispričala je Luna u emisiji "Zvezde Granda Specijal".

MI IMAMO VELIKU LJUBAV! Dok Dejan jeca i kuka na sav glas zbog javne sramote, Dalila izgovorila nešto što će još više razbesneti javnost!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
Sandra

01.11.2021 18:09

Jel realno da je i dalje pitaju o ovoj temi gde je sve rekla! Sta je sad novo rekla,nista! Luna,molim te,pre intervjua reci da ne zelis da pricas na ovu temu!

Dobrila

01.11.2021 20:33

Luna ne zeli vise da prica na tu temu,zasto je pitaju toliko ispricanu pricu? Luna je sve rekla,sta je vise pitaju? ...Zena je krenula dalje,udata je,ima dete

Elsa

01.11.2021 21:58

Ne treba niko da joj spominje ovu temu jer je SVEEEEEEE rekla na tu temu! Zasto stalno vracanje vracanje a zena se udala za svoju najvecu ljubav Marka i ima dete sa njim! Zaista je ovo vec naporno da je stalno vracaju na nesto sto je proslost i o cemu je sve rekla!

LJUBAV I POSTOVANJE

02.11.2021 13:29

Deo ljubavi je i POSTOVANJE! Muz se voli i postuje,Luna voli i POSTUJE svog muza Marka i ne zeli da prica na ovu temu ...SVE JE REKLA na tu temu i stavila tacku!