SPECIJALNO ZA ALO! Bivši zadrugar koji je pretučen: Naćiću ih i vratiću im za ovo u mom stilu!
Foto: Dejan Briza

S obzirom na to da je kao bomba odjeknula vest da je bivši rijaliti učesnik Aleksandar Bogunović Zverka pretučen, oglasio se on i ispričao kako je tačno došlo do incidenta. 

- Otišao sam sa devojkom u Užice. Sedeli smo u lokalnom kafiću i u jednom trenutku je jedna devojka prišla da se slika sa mnom, ona je sedela za stolom iza mene sa nekim momcima koji su dobacivali, ali nisam tome pridavao značaja. Kasnije sam izašao iz lokala, devojka je otišla do apoteke prekoputa ulice, a ja sam se uputio ka automobilu. U tom trenutku me je iza ćoška sačekala grupa momaka od oko 25 godina. Bilo ih je šestoro, sedmoro. Počeli su da mi dobacuju i vređaju me. Govorili su  „Pi*ko šta ćeš ti ovde“ i slične stvari. Ja sam ih ignorisao sve dok mi nisu opsovali majku - rekao je Zverka za Alo! i otkrio koje povrede su mu nepoznati mladiću naneli.

SPECIJALNO ZA ALO! Bivši zadrugar koji je pretučen: Naćiću ih i vratiću im za ovo u mom stilu!

Foto: Printscreen/instagram

 

- Nakon što su mi majku pomenuli uzvratio sam im uvrede, a oni su se zaleteli i počeli da me tuku i šutiraju. Nisam mogao da se branim pošto sam u Zadruzi polomio ruku koja je nepravilno srasla. Imam povređenu arkadu, zatvoreno oko i bole me rebra. Nisam bio kod lekara na pregledu, ali kada dođem u Bg otićiću. Nisam prijavio slučaj policiji jer to nije moj fazon, ne služim se time, ali naćiću ih i vratiću im za ovo u mom stilu – rekao je Zverka za kraj.

BONUS VIDEO:

POPRAVILI ODNOS Mateja i Anđela otkrili da li postoji mogućnost da opet budu zajedno, Tari neće biti svejedno nakon njihovog odgovora!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading