PRVA FOTOGRAFIJA NAKON DISKVALIFIKACIJE! Maja podbula i bez šminke, Taki je teši!
Printscreen

Radomir Marinković Taki, otac diskvalifikovane učesnice "Zadruge", Maje Marinković demantuje da mu ćerka leži u psihijatrijskoj ustanovi, iako se po starleti vidi da nije dobro nakon ispada, tuča, lomljenja i nervnog sloma koji je doživela u rijalitiju.

PRVA FOTOGRAFIJA NAKON DISKVALIFIKACIJE! Maja podbula i bez šminke, Taki je teši!

Foto: Youtube/Printscreen

 

Maji je, kako pišu domaći portali, odmah po diskvalifikaciji trebala hitna stručna psihijatrijska pomoć, a nakon toga se vratila kući i otac pokušava na sve načine da joj pomogne.

Iako se Marinkovićeva smeška na slici, svi su čuli kada je dan nakon diskvalifikacije rekao da on nema više para da je izdržava, a da ona gubi honorare.

PRVA FOTOGRAFIJA NAKON DISKVALIFIKACIJE! Maja podbula i bez šminke, Taki je teši!

Printscreen

 

- Taki je sve vreme uz Maju i moli je da se smiri. Morao je da je odvede na psihijatriju kako bi ona došla sebi, jer drugačije nije funkcionisalo - priča izvor i dodaje:

 Sve vreme je kukao i govorio kako njih dvoje nemaju novca da plate 50.000 evra kazne i da je sada pitanje kako će se izvući. Maja ništa nije govorila, samo je lomila oko sebe stvari, čupala kosu i lupala po stanu. Taki je shvatio da je u ovom slučaju najbolja opcija da Maju odvede u psihijatrijsku ustanovu. Oboje su isključili telefone i ne javljaju se nikome.

HOSPITALIZOVANA! Mina Vrbaški kolabirala, završila na infuziji, pa zamolila jedno!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (6)

Loading
Goran

04.01.2022 09:42

Ostavite te vase prostacke i glupe igre. Lako se namestis za slikanje, ali pravi razlog zasto je podula od plakanja i lekova, kao i ti sav rascerupan i otekao jasno pokazuje da na slici glumite. Vi imate najbolesniji otac-cerka odnose u Srbiji. Trebate se uhvatiti pod ruku i na lecenje u Lazu na neodredjeno vreme.

Rale

04.01.2022 09:56

Dno dna:. Fuj, nisu vredni bilo kakvog komentara...

Душка

04.01.2022 10:13

Доста више о тој полуписменој,размаженој и неваспитаној глумици🤮

65

04.01.2022 10:19

Koji foliranti strasno….ovaj covek uopste nije svestan kog moonstruma je kreirao svojim budalastim i neodgovornim vaspitanjem pogresnih zivotnih vrednosti doticne majakite !