ULAZIMO U STUDIO, BIĆE PAKLENO! Poznati kompozitor otkrio sve detalje o saradnji sa Miljanom Kulić!
Printscreen

Miljana Kulić je ambiciozno najavila saradnju s poznatim producentom i kompozitorom Aleksandrom Kopcem, u čijem studiju će snimiti prvi singl.

- Oduvek sam želela da budem pevačica, ali me je rijaliti sputao - rekla je Miksi na svom Jutjub kanalu i najavila prvo obradu velikog hita poznate pevačice, a potom i svoju pesmu.

U razgovoru za Alo! kompozitor i producent Aleksandar Kobac istakao je da ne sumnja da će Miljana biti veoma uspešna u muzici i potvrdio da sarađuje sa zvezdom Zadrugovizije.

ULAZIMO U STUDIO, BIĆE PAKLENO! Poznati kompozitor otkrio sve detalje o saradnji sa Miljanom Kulić!

Facebook

 

- Miljana će stvarno početi da peva - rekao je producent, pa objasnio ovu za mnoge nadrealnu situaciju:

- U četvrtak prvi put ulazi u studio, pa ćemo videti kako peva. Ipak, za razliku od svega onoga što smo mogli da gledamo na televiziji, onog ludila, moram da kažem da je ona jako pametna žena koja tačno zna šta hoće.

Kobac je objasnio i put kojim će se odvijati Miljanina muzička karijera, a ona neće odmah otpevati novu i originalnu pesmu.

- Miksi će prvo snimiti kaver, ali neću vam reći koje pesme. Biće pakleno, iznenadiću i nju i publiku. Tek kasnije ćemo videti kako će zvučati njena debitantska pesma i kom žanru će pripadati - rekao je Aleksandar za Alo!

Poznata je ljubav Miljane Kulić prema svetlima pozornice, muzici, ali i pevačima. Temperamentna Nišlijka je i postala poznata široj javnosti kada su je brojni učesnici takmičenja „Zvezde Granda“ prijavili za uznemiravanje i proganjanje, a Kulićeva je zbog Mišela Gvozdenovića završila na sudu. Miljana je svojevremeno priznala da je opsednuta pevačima i da je u prvi rijaliti otišla kako bi prestala da ih proganja. U Zadruzi je često pobeđivala na Zadrugoviziji, a njeni nastupi najgledaniji su klipova ovog rijalitija. Čini se da Kulićeva ipak nije uzaludno sanjala i da će joj se želja da postane pevačica ipak ispuniti.

Kon: Naučio bih drvo da peva, a kamoli Miljanu

ULAZIMO U STUDIO, BIĆE PAKLENO! Poznati kompozitor otkrio sve detalje o saradnji sa Miljanom Kulić!

Foto: Youtube/Printscreen

 

Povodom činjenice da Miljana Kulić postaje pevačica kontaktirali smo i s producentom Markom Konom, koji kaže da u bivšoj zadrugarki vidi veliki potencijal.

- Pevanje je veština i ja bih kao producent mogao drvo da naučim da peva, a kamoli Miljanu Kulić - iskren je Kon koji u rijaliti zvezdi ipak vidi potencijal.

- Rijaliti ne pratim jer nemam vremena, ali njene nastupe na Zadrugoviziji sam gledao. Ona je simpatična, šarmantna i ume da napravi šou - završio je Kon.

POSTALA JE SEBI PRIORITET I NIKADA NIJE BILA LEPŠA! Edis Fetić je zbog Dragane ostavio ženu, danas je ozbiljna ribetina, evo kako izgleda (FOTO)

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Era

02.02.2022 08:13

Glas nema, pameti nema i što joj ne iščačkati to malo evra što je ostalo. Idealna za odstrel.

Bg

03.02.2022 17:07

Ma njoj je mesto u njivi da plasi svrake, umesto strasila 😂😂😂😂😂