DALILA SE PLAŠI SPOLJNOG SVETA! Zadrugarka u strahu zbog svega, poverila se ovom zadrugaru i otkrila svoje najveće strahove! (VIDEO)
Printscreen

Opšte je poznato da većina zadrugara nema predstavu kako se zapravo svojim ponašanjem i skandalima predstavljaju u javnosti jer su konstantno u zatvorenom prostoru, a tako je slučaj i sa Dalilom.

Naime, iako je prekaljena rijaliti učesnica, ona je u ovoj sezoni načinila par katastrofalnih grešaka koje su je koštale velike osude javnosti, a sada se plaši izlaska.

Na video snimku koji se pojavio na jednom profilu na društvenoj mreži Instagram, Dalila se jada Lepom Mići i govori mu kako je svesna svega šta je uradila i da se plaši izlaska iz Zadruge i prevelike osude javnost i kao i pritiska zbog svih grešaka koje je uradila javno.

Nama ostaje samo da vidimo kako će se Dalila dalje ponašati budući da je definitivno raskinula sa Filipom nakon skandaloznih uvreda koje je zadrugar izgovorio na račun njenih roditelja.

SAZNAO DA JE ŽRTVA TAJNOG PLANA DEJANA I DALILE! Filip Car dobio informaciju iz spoljnog sveta, isplivao snimak razgovora!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
mina

13.03.2022 15:54

svakom o yasuyi najodvratnijoj dakici sve najgore

Cile

14.03.2022 12:27

Čega se plaši imaće posla kod plavog mosta