OTKRIVENO KO JE BOGATI DEČKO MILJANE KULIĆ! Nenad ima dvoje dece, nekretnine, bivšu ženu, a ovo je o njemu i dalje velika misterija!
Printscreen

Nenad Macanović ušao je u rijaliti Zadruga kao dečko kontroverzne Miljane Kulić. Macanović je uspešni biznismen koji ima, kako je Miljana ispričala, čak sedam stanova i gradi zgrade.

On do sada nije bio poznat javnosti i nije ga nikada zanimalo da bude deo srpske javne scene, a sasvim slučajno je upoznao zvezdu rijalitija.

OTKRIVENO KO JE BOGATI DEČKO MILJANE KULIĆ! Nenad ima dvoje dece, nekretnine, bivšu ženu, a ovo je o njemu i dalje velika misterija!

Printscreen

 

Naime, Miljana je ispričala da je Nenada upoznala u cvećari njegove sestre i mame. On do tada nije pratio i nije znao ko je ona, niti ju je gledao u rijalitijima. Mama i sestra su ga pozvali da dođe u cvećaru kako bi upoznao Miljanu, koja je došla sa mamom Marijom kako bi kupila cveće. On je posle toga ponudio Miljani da bude kod njega, što je ona i pristala i nekoliko dana spavala kod njega u stanu. Posle toga se i rodila ljubav.

Nenad je 1989. godište i ima čak sedam stanova, razveden je i ima dvoje dece.

- Željko ga toliko voli, toliko su vezani, razveden je, ima dvoje dece. On radi izgradnju kuća i stanova, ima sedam stanova - pričala je Miljana, dok se Miki iznenadio: Vidi, Miljanje, uhvatila investitora.

Nenad je razgovarao sa Mikijem i otkrio da je u braku bio samo godinu dana.

- Žena mi je iz Beograda, bili smo u braku godinu dana, razveo sam se pre dve-tri godine - ispričao je Nenad, dok se Miljana šalila da bi se on odmah vratio njoj da ga ona hoće.

OTKRIVENO KO JE BOGATI DEČKO MILJANE KULIĆ! Nenad ima dvoje dece, nekretnine, bivšu ženu, a ovo je o njemu i dalje velika misterija!

Foto: Printscreen

 

Pre nego što je ušao u Belu kuću, otkrio je da je sa Miljanom u vezi tri meseca.

- Mi smo već tri meseca zajedno. Moji roditelji su neutralni, nemaju komentar. Neće da se mešaju u moj izbor - rekao je Nenad.

- On ima 32 godina, nema šta mama da mu traži devojku - dobacila je Miljana.

- Ne bi bilo logično da ja budem dobar sa Zolom kao Miljanin dečko. Nismo se dogovarali, mislim da je normalno da mi nemamo nikakav odnos posle svega što je uradio Miljani - kazao je Nenad, pre nego što je ušao u Zadrugu.

Ono što je i dalje misterija je šta će Nenad u rijalitiju pored toliko para i kako to da je baš Miljanu ugledao i to u cvećari kod majke i sestre.

DALILA SE PLAŠI SPOLJNOG SVETA! Zadrugarka u strahu zbog svega, poverila se ovom zadrugaru i otkrila svoje najveće strahove!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (6)

Loading
Mila

13.03.2022 15:34

Tesko da ovaj moze biti normalan! Bice sa lutkicom do njenog zadnjeg dinara. Bogati investitor... pa ulazi u zadrugu, haha...

Julka

13.03.2022 16:25

Ovaj nema grama mozga,ako bude trpijo psihopatu kulicku.Porodica kulic ga voli jer vide kraj rijalitija a neko treba da ih hrani kao sto je poznato dasu oni paraziti i neradnici.

Bg

13.03.2022 16:55

Jbt, ne zna se ko je veci prevarant od njih dvoje, lazu za medalju a slicni njima ih vole i veruju... haos

Goca

13.03.2022 18:03

Koji investitor neka propalice kao ova lujka iz Nis nasla vreca zakrpu

Ljiljana

14.03.2022 06:49

Teška šifra i ovaj"investitor". Nije pratio zadruge, nezna koje miljana, a sestra i mama ga pozvali da je upozna u cvećari. Ona prespavala kod njega. Gle slučajno i rodila se ljubav. Mama se ne meša u njegov izbor. On nema šta da priča sa Zolom, šta je uradio miljani. Šta će tek uraditi ovom šifrovanom"investitoru"? Jedina faca,"odelo, kravata, miljana sa gipsom? U kolicima. 😂😂😂😂😂😂🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮