MINA VRBAŠKI NIKOG NE ŠTEDI! Pri podeli budžeta nije ostala dužna ni Viktoriji, a ovoj zadrugarki je posebno imala šta da kaže!
Printscreen You tube

U toku je podela budžeta ovonedeljnog vođe Mine Vrbaški. Prvo je krenula od malih budžeta i prvi mali budžet je dobila Milica Veselinović.

- Prvi mali budžet ide Milici. Mislim da sam i previše pričalao njoj i koliko može da napakosti, da njen partner izgubi zbog nje sav novac koji je zaradio. Devojka koja konstantno izgovara moje ime u negativnom smislu a mislim da nema potrebe. Treba da pogleda prvo sebe, pa ostale - priča Mina o Milici.

- Gruji ide drugi mali budžet. Ovo je rijaliti gde su svi ušli sa mržnjom. Ja sam pričala sa njegovom ženom, šta znam. Ne znam ni kakav si dečko, to je to - rekla je Mina o Gruji.

MINA VRBAŠKI NIKOG NE ŠTEDI! Pri podeli budžeta nije ostala dužna ni Viktoriji, a ovoj zadrugarki je posebno imala šta da kaže!

Printscreen You tube

 

- Sandi, mali budžet, krade sve, a ne kupuje ništa, Nije zanimljiv uopšte - Rekla je Mina o Sandiju.

- Viktoriji dajem mali - ja sam komentarisala kada sam ulazila. Nemam lepo mišljenje o njoj, ogovorali su mene. Ne sviđa mi se njeno ponašanje prema Marku, ono što je rekla za Mensura je meni katastrofa. On je osuđen isto za to. Ta veza sa Markom, mislim da je ozbiljna budalaština. Da si izgubila sve, da ogovoraš svaki dan - rekla je Mina o Viktoriji.

PLAŠIM SE ZA SVOJ ŽIVOT! Deniz Dejm šokirala sve zadrugare svojim priznanjem, a u sve je umešan Bebica

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading