EKSKLUZIVNO Majka Dalile Dragojević strahuje za njenu bezbednost nakon izlaska iz Zadruge: Filipa bih ubila golim rukama
Foto: Youtube/Printscreen

Emina Mujić, majka Dalile Dragojević, mesecima nema mira! Otkako je njena ćerka u rijalitiju Zadruga 5 prevarila supruga Dejana s Filipom Carem, a potom i potpisala zahtev za razvod petogodišnjeg braka, Emini je, kako kaže, teško da svakodnevno gleda brutalne svađe i teror kroz koji Dalila prolazi zbog bivšeg dečka.

Poslednja u nizu skandaloznih svađa bivšeg para završila se tako što je Filip pljunuo Dalilu i polio je kantom prljave vode, što je Dragojevićevu dovelo do emotivnog sloma.

EKSKLUZIVNO Majka Dalile Dragojević strahuje za njenu bezbednost nakon izlaska iz Zadruge: Filipa bih ubila golim rukama

Foto: Youtube/Printscreen

 

Njena majka Emina otvorila je dušu za Rijaliti plus i priznala da nikada ne bi dozvolila da njena ćerka nastavi vezu s Filipom po izlasku iz Zadruge 5 i da bi ga najradije ubila.

- Sedam meseci se osećam užasno! Nemam mira zbog svega što moja Dalila preživljava u Zadruzi zahvaljujući psihopati iz Crikvenice. Ni ime ne želim da mu spomenem, koliko mi je odvratan. Čovek nije bio zao samo prema mojoj ćerki, već i prema Mini, kojoj je psovao bolesnu baku, brata, majku, a ni Maja ga nije džabe grebla i tukla. Devojka nije mogla da izdrži teror koji je vršio nad njom. Moja ćerka je jedino kriva što se zaljubila u psihopatu, ali koliko vidim, više ni ona nije normalna. Prašta mu uvrede, pljuvanje, polivanja i vraća mu se stalno, a on je sve gori i gori - rekla je Emina na početku razgovora za Rijaliti plus.

EKSKLUZIVNO Majka Dalile Dragojević strahuje za njenu bezbednost nakon izlaska iz Zadruge: Filipa bih ubila golim rukama

Nedeljko Kiš/Alo!

 

Više od jezivih uvreda i brutalnih tuča, Emini teže pada pomisao da će njena ćerka Filipu dati još jednu šansu kad izađu iz rijalitija.

- Dalila često naglašava da ona sama odlučuje o svom životu i da njenom ocu Husu i meni neće dozvoliti da joj se mešamo u izbore, ali ja sada kažem da joj dan jedan neću dozvoliti da bude s Filipom kad izađu iz Zadruge! Radije ću ga ubiti i otići u zatvor nego da je pustim da živi s njim! Samo kada pomislim da će izaći iz Zadruge i da će otići da živi s njim u nekom stanu... Bude mi zlo, jer ako je ovako nasilan prema njoj pred milionima gledalaca, šta li će tek da radi iza zatvorenih vrata? Zašto bih čekala da psihopata ubije moje dete? Ako je gušio Maju pred kamerama, grebao Dalilu i gurao joj šaku u usta, onda kada budu sami može da je baci na pod i nasmrt pretuče. Plašim se da će ćerka da mi završi kao Jelena Marjanović i Ksenija Pajčin - rekla je Emina, i dodala da ne veruje u iskrenost Filipovih izvinjenja.

EKSKLUZIVNO Majka Dalile Dragojević strahuje za njenu bezbednost nakon izlaska iz Zadruge: Filipa bih ubila golim rukama

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Majci i sestri može da se izvinjava, ali Dalili ne! On je sada prestrašen jer se bliži kraj, zna da ga čeka tužba od Peleta kojem je slomio vilicu, možda će ga i Dino tužiti, a ako je pametna, i Dalila će podneti prijavu protiv njega. Njemu posle Zadruge preostaje jedino zatvor ili ludnica. Nadam se samo da će biti dovoljno razumna i istrajna u svojoj odluci da mu ne oprosti nijednu uvredu, pljuvanje, polivanje i udarac - kaže Emina, koja ne može da se pomiri s Dalilinim i Dejanovim razvodom.

- Dejana nikada neću preboleti jer sam ga volela kao sina. Pet godina sam ga gledala, majkom me je nazivao. Bolelo me je to što nije bio u dobrim odnosima s Biljanom, jer je u životu najteže kada majka odbaci svoje dete. Husu i meni je Deki bio na prvom mestu, pa tek onda Dalila. On je bio naš princ, takvo dete se retko nalazi. Dok su bili zajedno mogla sam mirno da spavam, volela sam da ih posećujem, da ih gledam koliko su srećni, koliko se vole. Njega sam mazila po kosi i ljubila u glavu. Bili su naš ponos. Ne znam da li će Dejan naći snage u svom srcu da oprosti Dalili, ali volela bih da bude tako. Moja deca su zajedno ušla u Zadrugu, zajedno treba i da izađu - rekla je Emina na kraju razgovora.

EKSKLUZIVNO Majka Dalile Dragojević strahuje za njenu bezbednost nakon izlaska iz Zadruge: Filipa bih ubila golim rukama

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

 Laž je da je Dalila ostavila dete

Poslednjih meseci se spekulisalo da je Dalila Dragojević rodila bebu dok je živela s dečkom u Švajcarskoj i da ju je dala na usvajanje.

- To je laž! Pojavila se fotografija devojčice za koju se tvrdi da je Dalilina ostavljena ćerka, a istina je da je na toj slici Dalila kada je imala četiri godine. Život mi se smučio kada sam čula Vesnu Rivas u jednoj emisiji kako priča da se moja ćerka tajno porodila u Švajcarskoj i da se po Dalilinom pupku to može zaključiti da je bila trudna. Toj ženi je Dalila trn u oku i ne prestaje da govori bljuvotine o mojoj ćerki - kaže Emina.

Anđela nije čista u glavi

Anđela Đuričić prekinula je druženje s Dalilom, svojom dojučerašnjom najboljom drugaricom jer, kako je objasnila, ne može da gleda njeno foliranje.

- Sada svi zadrugari idu protiv Dalile, a Anđela je prva koja je iskoristila priliku da se opere od nje čim je dobila malo pohvala. Pokoj duši njenom bratu, ali devojka nije čista u glavi. Mateju je ubijala pričom i vrištanjem, a on dečko je neće, pa je neće - kaže Emina.

EKSKLUZIVNO Majka Dalile Dragojević strahuje za njenu bezbednost nakon izlaska iz Zadruge: Filipa bih ubila golim rukama

Printscreen

 

Biljana je uprljala prezime Dragojević

Nije tajna da odnosi porodice Dragojević i Mujić nisu bili dobri od starta, a Emina ne može nikada da oprosti Dejanovoj majci što nije bila fer prema njenoj ćerci.

- Biljanu i Davida ne mogu da gledam kako sada glume Dejanovu podršku. Svi sažaljevaju Biljanu jer pet godina nije bila u kontaktu sa sinom, a istina je da ona nije htela da ga vidi. Nije Dalila uprljala prezime Dragojević, već Biljana. Dejanov otac Goran mi je ispričao kako ga je u pola noći s ljubavnikom izbacila iz kuće u Vetreniku. A što se tiče Davida, ako već pati za svojim bratom, zašto mu nije dao plac u Veterniku na kojem on ne planira da gradi kuću - pita se Emina.

Tri veze pre braka

O ljubavnom životu Dalile Dragojević spekulisalo se tokom sedam meseci u Zadruzi 5, a Emina otkriva da je njena ćerka imala samo tri momka pre udaje.

- Piše se o nekom o Esi Kurtašiju, navodnom Dalilinom vereniku, a istina je da je moja ćerka trebalo da se veri s drugim momkom. S prvim momkom je živela u Švajcarskoj, a po povratku u Bosnu desila se tragedija. Momak je sa svojim rođakom izašao u grad, tamo je pokupio dve devojke, seli su u automobil i doživeli su saobraćajnu nesreću. Rođak je poginuo na licu mesta, Dalilin momak je dugo bio u komi, a obe devojke su završile u invalidskim kolicima. Dalila je jedva preživela tu tragediju, svaki dan je išla u bolnicu i dugo je patila zbog toga. Taj dečko je sada dobro. Oženio se i ima porodicu - rekla je Emina, i dodala:

- Pred ulazak u Parove bila je verena za Aldina, dečka iz Sarajeva, ali ta veza je pukla. Nakon njega bila je sa Mladenom Vuletićem i na kraju s Dejanom - ispričala je Emina.

EKSKLUZIVNO Majka Dalile Dragojević strahuje za njenu bezbednost nakon izlaska iz Zadruge: Filipa bih ubila golim rukama

Printscreen

 

 Dejan nije Zijad

Iako se spekulisalo da je Dejan Dragojević prešao u islam, Emina kaže da to nije istina.

- Dejan je Dejan i tu nema nikakve priče da je prešao u islam. Sada komentarišu da ne pije alkohol u Zadruzi jer je počeo Ramazan, a to su gluposti. Verovatno je tako odlučio jer se poslednji put kada je pio posvađao s Aleksandrom. Javljaju se mnogi koji kažu da su ga videli u džamiji u Šepku... Pa on je čovek živeo tamo pet godina među ljudima islamske veroispovesti. Da li to znači da ne treba da ispoštuje osnovni običaj kada neko umre i ne ode u džamiju? Pa ja sam u crkvi bila sto puta. Odem, pomolim se, nađem mir, jer Bog je jedan - kaže Emina.

TO JE VANVREMENSKA LJUBAV Iva Grgurić žestoko oplela po Bebici, pa prokomentarisala Miljaninu i Zolinu vezu

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (6)

Loading
mina

19.04.2022 07:50

a bre yeno svi krivi a dalila jadna nevina al u lakat more od sramote u misju rupu obe

Lana

19.04.2022 08:15

stara narkomanka,dilerka droge i konobarica resila rebus! sad znamo na koga jenjena rospija Dudlila! fuj dve vestice samo vam metle fale!

Duda

19.04.2022 10:00

Jel neko naterao Dalilu na silu da bude sa Filipom, on je ispaljuje kao ku*ku i ona opet sa njm, šta je tu Filip kriv, kad ona nema pameti

Duda

19.04.2022 10:08

Vrati se ti pametnice Husi, kur**tina i ti i ćerka, sama je tražila preko Dejana Filipa, kao i ti što si varala Husu, tražili ste pa sad gledajte

KoBra

19.04.2022 10:31

Vidi vraga!!!Idi ti Emina svome Husi pa neka ti on oprosti i zivite zajedno do kraja zivota. Sto Dejana guras u odnos sa svojom groznom i pokvarenom cerkom? Ima i on pravo na svoj zivot pa cak i momacki da zivi koju godinu da se nadise vazduha i slobodnog zivota. Sram vas bilo kako ste sebicni i samozivi isto kao i cerka vam. Sedam meseci sedla i uzda i djipa na Caru kao vila raviojla bez prestanka a sada bi bilo kao dobro da izadje sa ponijem Dekijem jer vama tako odgovara. Sakrijte se u mišje rupe i neoglasavajte se i ne sramotite vise sebe i sve ostale.