VUKAO JE PO ULICI, GLAVOM JOJ POLOMIO NOS Bivša zadrugarka Olga Margetić pretrpela brutalno nasilje
Foto: Printscreen/instagram

Olga Margitić Zadrugu 5 napustila je nakon što je njen otac izvršio samoubistvo, a da je ova tragedija samo početak njenih muka za Alo! je ispričao izvor koji je otkrio detalje jezivog nasilja koje je bivša zadrugarka pretrpela od bivšeg dečka.

- Sve se desilo 25. maja ove godine. Olga je kratko bila u vezi sa jednim dečkom, međutim, kada ga je nakon mesec dana ostavila, shvatila je da je imala posla sa neuračunljivom osobom - započeo je razgovor naš sagovornik, koji je otkrio detalje burnog raskida.

- Tražila mu je da joj vrati novac koji mu je prethodno pozajmila. Kada je došla da pokupi dug, on je odmah počeo da je čupa, grebe i vuče po ulici. Bacio ju je na stepenice svog ulaza, a prilikom pada ona je udarila glavom o pločnik i izgubila svest. Kada se probudila, on ju je već uvukao u kuću. Nasrtao je na nju, i nije prestajao da je maltretira naredna četiri sata - prepričavao je jezive detalje brutalnog nasilja izvor koji je želeo da ostane anoniman.

VUKAO JE PO ULICI, GLAVOM JOJ POLOMIO NOS Bivša zadrugarka Olga Margetić pretrpela brutalno nasilje

Foto: privatna arhiva

 

- Olga je plakala, pokušavala je da traži pomoć, vikala je, vrištala, ali uzaludno. U jednom trenutku je potrčala do prozora kako bi iskočila i pobegla iz kuće pakla, ali on je sustigao. Bacio je na pod gde je nekoliko puta udario. Preklinjala ga je da je pusti da ide kući, ali on se nije smirivao. U jednom trenutku je skupila snage i krenula ka ulaznim vratima. On je tada stao ispred nje, uhvatio je za lice i udario je svojom glavom u nos - iznosio je katastrofalne detalje izvor.

- Krv je prskala na sve strane, a on je tek tada dozvolio da u tom stanju izađe iz stana. Polusvesna, Olga je sela u svoj automobil i nekako se odvezla u hitnu pomoć i policijsku stanicu. Snimkom glave dijagnostikovan joj je potres mozga, a pregledao ju je i profesor ORL, koji je odmah utvrdio prelom nosa i savetovana joj je operacija za šest meseci - rekao nam je sagovornik, i objasnio kakva sudbina čeka Olginog bivšeg dečka.

- On je dobio zabranu prilaska na mesec dana. Olga će ga teretiti po privatnoj tužbi, a s obzirom na to da je reč o nanetim teškim telesnim povredama, on će biti gonjen i po službenoj dužnosti - objasnio je za kraj naš sagovornik.

Maja me je spasila depresije

Podsetimo, Olga je nedavno za Alo! otkrila da joj je Maja Marinković pomogla da se izvuče iz depresije nakon očeve smrti.

VUKAO JE PO ULICI, GLAVOM JOJ POLOMIO NOS Bivša zadrugarka Olga Margetić pretrpela brutalno nasilje

Foto: Instagram/printscreen

 

- Maja mi je pomogla da ne upadam u depresiju, izvlačila me je iz kuće i pomogla mi je da budem bolje. Na tome ću joj večno biti zahvalna jer je pravi prijatelj i neko koga treba imati u životu - rekla je ona tada.

MATORA POKAZALA NOVU DEVOJKU Evo o kome je reč, nakon ove fotke gorele društvene mreže

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading