UDAJE SE ALEKSANDRA SUBOTIĆ! Starleta sprema venčanje nakon što je Peci oprostila prevaru, prijatelji ostali u šoku kada su čuli gde je lokacija
Printscreen

Aleksandra Subotić i Petar Peca Raspopović prave veliku svadbu na jesen nakon što ju je on javno varao s Majom Marinković.

Naime, budući da je starleti ovo prvo venčanje želi da sve isplanira do detalja.

- Kod njih trenutno cveta ljubav jer planiraju svadbu. Aleksandra je sa Pecom živela u vanbračnoj zajednici, ali ga je nazivala mužem, a on nju ženom. Nekoliko puta mu je predlagala da se venčaju, ali je on to na sve načine izbegavao. Zato je sada jedan od uslova da mu oprosti švaleraciju sa Majom bio da se oženi njome i organizuje svadbu - otkriva za Informer izvor blizak paru.

Aleksandra Subotić

Printscreen

 

Prema njegovim rečima, njihovi prijatelji su iznenađeni lokacijom koju su izabrali za slavlje.

- Svadba će biti na Raspopovićevom imanju u Novom Sadu, na kom je izgradio luksuznu vikendicu s bazenom. Tamo je dovodio Maju i imao seks sa njom. Marinkovićeva je prekjuče objavila fotku iz te kuće kako bi provocirala Aleksandru, a ova je uzvratila tako što je rekla Peci: "E baš ćeš tamo da se oženiš mnome, pa nek Maja crkne!" - priča sagovornik i dodaje:

- Angažovali su organizatora venčanja i već prave spisak gostiju. Aleksandra se do sada nikada nije udavala, pa želi da sve pršti od luksuza - dodaje izvor.

Podsetimo, starleta Aleksandra Subotić je oprostila biznismenu to što ju je tri meseca varao sa najboljom drugaricom Majom Marinković (25).

ŠESTORICA SU ME TUKLA, OD TADA NOSIM PIŠTOLJ Velika ispovest Marka Miljković, ove detalje niko nije znao, a sada je rešio da progovorio o svemu

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading