PUKLA TIKVA Aleksandra Nikolić progovorila o krahu prijateljstva sa Milicom: Zaslužno je izglasana za najdvoličniju
Foto: Alo/ilustracija

Glasovima publike Milica Veselinović izabrana je za najdvoličniju osobu u "beloj kući", a ovu situaciju prokomentarisala je Aleksandra Nikolić.

-Milane, mislim da je to zbog mene. Meni je Milica pričala da jeste zaljubljena u Marka i nikada mi nije pričala ni o jednom drugom muškarcu. To njeno plakanje i ponašanje, a nikako da objasni zbog čega, to se meni sve stavlja na leđa. Mislim da je najbolje, za mene kao i za nju, da se udaljimo jedna od druge. Naravno da mi je teško, pogotovo u poslednja dva dana. Nisam nikoga izbacila iz kreveta, čula sam sa strane da Milica hoće da pređe u krevet do garderobera. Naravno da nije prirodno da spavamo zajedno posle svega, ali joj nikada ne bih rekla da izađe. Da, zasluženo je dobila ovu titulu. Verujem da ima dobro nešto u njoj. Ne mislim da me je mrzela. Nije ona meni sve namestila, ja sam namestila, niko meni nije kriv. Nisam ja rekla: "Milice, pošalji mi dron", nego je ona mene izdala kao prijatelja - rekla je Aleks.

PUKLA TIKVA Aleksandra Nikolić progovorila o krahu prijateljstva sa Milicom: Zaslužno je izglasana za najdvoličniju

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

-Kad je bal, nek...Očekivala sam sebe, kako me ljudi ovde komentarišu sa žarom i apetitom. Ceo dan su danas o meni pričali, očekivala sam da budem izglasana. Jedino gde su mogli sa punim pravom da me izglasaju jeste za dron i Aleksandru. Spominjali su danas prošlu sezonu. Stvarno nemam lošu nameru - rekla je Milica.

-Sedela si u pušionici i dozivala si nekoga: "Ku**etino, dođi ovamo" - rekao je Milan.

- U prethodnoj sezoni sam prema bivšem dečku bila idealna i volela sam ga. Sve je ovde legitimno. Miki i sam znaš kakav je on, nije on izašao bez dinara - smejala se Milica.

NEZADOVOLJNA Maja Marinković ponizila Bilala, pa prokomentarisala njegovo umeće u krevetu

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading