NE IZLAZI IZ KUĆE Majka Milice Veselinović javno osramoćena, ne može da dođe sebi
Foto: Printscreen

Najmlađa učesnica Zadruge 5 Milica Veselinović punoletna je postala u rijalitiju, a kako se dobro pokazala i stekla podršku i popularnost tokom prošle sezone, gledamo je i u aktuelnoj sezoni.

Iako mlada, Milica sebi pravi probleme kao da je velika, a njeno ponašanje u rijalitiju ozbiljno utiče na život i raspoloženje njene porodice, koja živi u jednom selu blizu Kruševca.

Odnos s Filipom Carem u kome bukvalno moli za njegovu ljubav, kao i činjenica da pristaje da je koristi za svoja najniža zadovoljstva, posebno utiče na stanje njene majke Ane.

NE IZLAZI IZ KUĆE Majka Milice Veselinović javno osramoćena, ne može da dođe sebi

Printscreen

 

Izvor blizak Veselinovićevoj za Rijaliti plus otkriva kako se ona bori s ponašanjem svoje jedva punoletne ćerke.

- Malo je reći da je Ana očajna. Za nju je sve ono što Milica trenutno radi u „beloj kući“, a posebno odnos koji ima s Filipom, u najmanju ruku ponižavajuć za njenu ćerku. Bačina je malo mesto gde se svi poznaju, i dok je prošle sezone Milica imala simpatije komšija i meštana Varavarina, čijoj opštini pripada ovo selo, ove sezone situacija je sasvim drugačija - otkriva izvor, i dodaje:

NE IZLAZI IZ KUĆE Majka Milice Veselinović javno osramoćena, ne može da dođe sebi

Pink printskrin

 

- Ana pomno prati dešavanja u imaginarijumu, ali ovaj put ne može da nađe opravdanje i razumevanje za Miličino ponašanje. Bukvalno ne izlazi iz kuće, a do prodavnice šalje prvu komšinicu s kojom jedino i komunicira u ovim za nju teškim trenucima. Dok je prošle godine mogla da se pomiri s činjenicom da je našla znatno starijeg dečka, ove godine joj ne ulazi u glavu na šta je sve njena ćerka spremna zarad popularnosti.

Izvor dodaje da Ana ima česte promene raspoloženja i da jedva čeka novogodišnju emisiju kada će otići da vidi Milicu i da joj kaže šta misli.

NE IZLAZI IZ KUĆE Majka Milice Veselinović javno osramoćena, ne može da dođe sebi

Printscreen

 

- Ana je rešena da javno iskritikuje svoju ćerku ako je bude posećivala tokom novogodišnjih praznika. Seks s Filipom o kome su brujali svi mediji Anu je dotukao i nije joj bilo dobro kada je sve to gledala - završava izvor.

Pozvali smo Anu Veselinović da bismo čuli šta misli o ponašanju svoje ćerke.

- Molim vas, ništa me ne pitajte - umornim i razočaranim glasom rekla nam je Ana, i dodala:

- Sve sam videla i znam zašto me zovete, ali ja ne mogu i ne želim da komentarišem sve to. Imajte razumevanja, zaista mi je teško - rekla je Ana za Rijaliti plus i spustila slušalicu.

Milicu ne zanima škola

Milica Veselinović je završila treći stepen škole za kozmetičkog tehničara. Imala je nameru da se bavi privatnim biznisom, ali ušla je u Zadrugu i ne krije da sebe u budućnosti vidi kao javnu ličnost. 

- Škola me ne zanima! U rijalitiju sam se dobro snašla i pokazala. Odličan sam rijaliti igrač i ne vidim zašto se ovim ne bih bavila i u budućnosti. To što imam od škole mi je sasvim dovoljno - izjavljivala je Milica u nekoliko navrata kako u „beloj kući“ tako i u emisijama u kojima je gostovala.

ZADRUGARI SE ODMAH OKUPILI Šok, Željko Kulić ušao u prostorije Bele kuće, evo ko mu je prvi prišao 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading