RIJALITI PSIHOLOGIJA Bebica ima dijagnozu poremećaja ličnosti: Macanović vrši pritisak na Miljanu
Pink printskrin

Otkako je postao ravnopravni učesnik Zadruge i ušao u svet poznatih, Nenad Macanović Bebica ne prestaje da intrigira fanove rijalitija i javnost. Detalji njegovog života koji su do sada isplivali i završili u medijima jasno upućuju da se radi o ne baš uzornom građaninu koji je iznad svega želeo da bude poznat. Propao brak, dvoje dece koju ne posećuje, niz poslovnih neuspeha, dugovi i povezivanje sa članstvom u sekti, pa veza sa rijaliti zvezdom Miljanom Kulić i briga o njenom detetu kao i bliskost sa njenim roditeljima, preseljenje u Niš i briga oko onih koji nisu njegov rod i krv mnoge je navela da zaključe da je reč o kompleksnoj ličnosti.

Izvor blizak Macanoviću koji je želeo da ostane anoniman otkriva za Rijaliti plus Bebičinu tajnu koja se tiče njegovog psihičkog stanja s kojim se on bori nekoliko godina.

RIJALITI PSIHOLOGIJA Bebica ima dijagnozu poremećaja ličnosti: Macanović vrši pritisak na Miljanu

Pink printskrin

 

 

- Nenad je, što bi se u narodu reklo, zdrav i prav muškarac i na prvi pogled mu ništa ne fali, ali kada se zagrebe njegova ličnost, tu postoji nekoliko falinki s kojima se i on sam veoma teško bori - počinje izvor i dodaje:

- Iza sebe ima mnogo problema i neuspeha kako na privatnom, tako i na emotivnom polju. Miljanu je doživeo kao spas i zbog nje se preselio u Niš. Svima je čudno šta sve trpi kada su ona i odnos s njom u pitanju, ali za to postoji samo jedno objašnjenje. Nenad ima dijagnozu poremećaja ličnosti, sklon je i čestim promenama raspoloženja, pa ima i blaži oblik manične depresije. U nekoliko navrata je pokušavao to da reši sa stručnim licima, ali nikada terapiji nije pristupio ozbiljno i do kraja. Nesiguran je u sebe, pati od ozbiljnog nedostatka samopoštovanja. Ubedio je sebe da ni u čemu nije dovoljno dobar i da mu je potrebna žena koja će prema njemu da se ponaša baš onako kako se Miljana odnosi od trenutka kada su se upoznali. Prašta joj i trči za njom jer ne zna kako bi živeo da nje nema. Ona ga je uvela u Zadrugu, obezbedila mu honorar, kada nisu u rijalitiju živi kod nje sa njenim roditeljima i na taj način je rešio egzistencijalne probleme koje bi sigurno imao da Kulići ne postoje - završava izvor za Rijaliti plus.

RIJALITI PSIHOLOGIJA Bebica ima dijagnozu poremećaja ličnosti: Macanović vrši pritisak na Miljanu

Printscreen

 

Ove navode potvrdila je i Marija Kulić, koja je uprkos tome što poznaje Bebicu zaprepašćena njegovim ponašanjem i ponovnom odlukom da se pomiri sa Miljanom.

- Prešao je preko svega i oprostio joj ono ponašanje sa Zolom, a da ne pričam šta je sve njemu govorila. Ne mogu da ga prepoznam i pitam se šta mu je. Jako sam razočarana i zabrinuta iako je znao da se ponekad i u kući u Nišu ponaša čudno, mislila sam da je sve kratkog daha, ali sada sam sigurna da nije - rekla je Marija u intervjuu Darku Tanasijeviću.

RIJALITI PSIHOLOGIJA Bebica ima dijagnozu poremećaja ličnosti: Macanović vrši pritisak na Miljanu

Foto: ATA Images

 

Nenad vrši pritisak na Miljanu

O Bebičinom životnom statusu oglasio se i njegov stric koji ga je opisao kao čoveka koji se nalazi u bezizlaznoj situaciji.

- Nenad više nema kud, u Beogradu nema šta da traži, zato vrši pritisak na Miljanu. Nema kud, svi su ga se odrekli od familije! Njegova priča nije ničija, nego samo njegova, jer on sada traži izlaz, a izlazi iz svega u šta je upao. To je čovek koji ne zna da li je pošao ili došao - rekao je Bebičin stric u jednom intervjuu za Alo!.

Zola neće da čuje za Kulićevu

Iako se pomirila sa Nenadom Macanovićem i to krunisala intimnim odnosom Miljana Kulić još uvek je emotivno rastrzana između Bebice i Lazara Čolića Zole.

RIJALITI PSIHOLOGIJA Bebica ima dijagnozu poremećaja ličnosti: Macanović vrši pritisak na Miljanu

Pink printskrin

 

Ona je molila Zolu da joj oprosti što je prekršila dogovor da će mesec dana da mu se dokazuje da je spremna za vezu s njim.

- Molim te, Zola daj mi još samo jednu šansu -ponavljala je Miksi uvereavjući ga da je pomirenje s Bebicom bilo iz revolta pema njemu.

Čolić nije hteo da je sluša, nemo je gledao ispred sebe u jednu tačku i pravio se kao da je sam.

- Više me ne iteresuješ ni ti ni tvoja obećanja. Neću da čujem za tebe, a kamoli da dam još jednu šansu -odgovorio joj je Zola.

"OVDE SE KU*VE KRIJU, A JA SAM TRANSPARENTNA" Miljana Kulić šokirala izjavom, Marija prvi put pohvalila Čoliča: ZOLA VOLI MOJU ĆERKU

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading