OVO JE REKLA O PROSIDBI Zvezdanova Ana otkrila da li bi dala šansu Slavniću za razgovor nakon svega
Foto: Printscreen

Zvezdan Slavnić otkrio je da je spreman da uradi bilo kakav zadatak koji bi mu Drvo mudrosti zadalo, ukoliko bi imao priliku da mu se omogući razgovor sa nevenčanom suprugom Anom koju je javno ostavio za crnim stolom zbog 22 godine mlađe Anđele Đuričić.

Crnogorka je priznala da podržava Slavnića u toj ideji i smatra da Ana i on zaslužuju da porazgovaraju nakon prekida 15 godina duge ljubavne veze. Iako mu je devojka pružila vetar u leđa, otkrio je da ne veruje da bi Ana pristala da posle skandala koji joj je priredio razgovara i rešava probleme sa njim pred kamerama.

OVO JE REKLA O PROSIDBI Zvezdanova Ana otkrila da li bi dala šansu Slavniću za razgovor nakon svega

Pink printskrin

 

Takođe, njegova prijateljica Matora je u Rajskom vrtu kod Drveta mudrosti otkrila da je imao planove da zaprosi Đuričićevu, te se, povodom ovoga, oglasila Ana koja je otkrila kako gleda na tu njegovu ishitrenu odluku, ali i priznala da li bi pristala na razgovor ukoliko bi im to bilo omogućeno.

- Srećno Badnje veče, od srca vam želim sve najlepše za predstojeće praznike, ali ne želim da komentarišem tu temu, zaista - napisala je Ana.

SAMO DA SE DODIRNU Car i Maja se preznojavali jedno zbog drugog, otkrio kakve fantazije ima sa njom

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading