Dejan Dragojević oštro osudio Mariju Kulić "MILJANA JE ZLATNA KOKA SVOJE PORODICE" (VIDEO)
Foto: Alo/Dejan Briza

U novom izdanju emisije "Pitam za druga" na RED televiziji, domaćini Sanja Stanković i Stefan Milošević Panda ugostili su pobednika "Zadruge 5", Dejana Dragojevića, koji je naoštren da svaki odnos i sva dešavanja u Beloj kući prokomentariše.

Dejan Dragojević oštro osudio Mariju Kulić

 

 

Dejan se ovom prilikom osvrnuo na novonastalu situaciju između Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole. Naime, Miljana je videla da Zola na žurki flertuje sa Anitom Stanojlović, te se tim povodom vratila kod Nenada Macanovića Bebice, što je Mariju Kulić jako obradovalo.

-Zola mi je jedino tu najčistiji, niti mu je Miljana žena niti Bog zna šta. Fura rijaliti. Marija i Miljana. Zarađivati na bolesti svoje ćerke je jako bolesno, ona je gura u vatru i kod Zole i Bebice. Miljana je zlatna koka svoje porodice. Ono što Marija kaže, Miljana to uradi. Posle svega joj Zola dobar, a on joj rekao da se hefta za pare. Marija je podržava jer znaju da je Miljana smešna sa Zolom, zbog funkcije u rijalitiju. Vidi se da Bebica voli Miljanu, pa je gura sa majčinske strane jer je voli neko - rekao je Dejan.

-Završava se rijaliti, Bebica ostaje uz Miljanu - rekao je Panda.

-Navija posle utakmice, posle rijalitija. Ne može Marija da čuva i Željka i Sinišu i dve ćerke, nego ga gura kod Bebice. Ne vodi računa on o Željku, nego o Miljani jer je opsednut njom, a o Željku brine samo Marija - dodao je Dragojević.

Podsetimo, danima unazad po Beloj kući kruže priče, a i zadrugari sami optužuju Mariju i Bebicu da su sve smišljeno uradili, samo kako bi odvojili Miljanu od Zole, na čemu im je i sam Čolić čestitao.

DOBILA POLJUBAC ZA LAKU NOĆ Zvezdan nije odole Maji pa je prišao njenom krevetu (VIDEO)

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading