"SA NJIM SAM IZGUBILA BEBU" Nakon što je Slavnić gađao prasetinom, Ana progovorila o bivšem dečku: ZVEZDAN POBESNEO
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Ana Ćurčić objasnila je zadrugarima da je osoba zbog koje je Zvezdan Slavnić ušao u crveno njen bivši momak i dečko sa kojim je izgubila dete. Tokom njenog izlaganja Zvezdan je pokušao da je sabotira.

-Htela sam da se zahvalim svima koji su mi pritrčali pri onoj sceni. Videli smo scenu, da vam pojasnim iz mojih usta. Osoba koju sam ja pomenula je moj...- govoriloa je Ana kada je Zvezdan prekinuo.

-Fekalijo - dobacio je Slavnić.

-Moj prvi momak sa kojim sam izgubila dete, moj prijatelj i osoba sa kojom mogu da se čujem kad god mi nešto treba. Bilo je situacija dok je Zvezdan ovde još bio normalan, on ga je i pohvalio da je gospodin, da je super i da se lepo ponaša. Nije ni intervjue hteo da da da Zvezdan ovde ne bi bio isprovociran. Pitala sam ga za savet da li da uđem i da ukoliko budem imala neki problem uvek mogu da ga pomenem. Zbog toga sam dobila prase koje ste videli. Mislim da slika govori sve - rekla je Ana.

ŽESTOKA AKCIJA ZVEZDANA I ANĐELE Đuričićeva jauče na sav glas, Slavnić nakon svađe sa ženom dlučio da zadovolji ljubavnicu (VIDEO 18+)

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading