"BILA SI NA SPLAVOVIMA SA STARIJIM MUŠKARCIMA" Isplivali šokantni detalji iz Anđeline prošlosti, ZVEZDAN JOJ NIJE PRVI OŽENJENI MUŠKARAC
Foto: Alo/Printscreen

 Anastasija Stanojević Palčica iznela je brutalne optužbe na Anđelin račun.

-Anđela je l' si ti mene nekad srela napolju? - pitala je Palčica

-Šta ti je bre ženo, nikad u životu - rekla je Anđela.

-Zapamtite to dobro. Trenutno si jedna od najpoznatijih ljubavnica u regionu. Prosečnih si vrednosti, inteligencije, ponašanja i shvatanja. Možda čak i ispod proseka. Čudno je za jednu devojku koja je imala samo dva muškarca u životu, a da vas podsetim da je posle prvog svaki drugi. Tako si brzo i lako ušla u vezu sa znatno starijim i oženjenim muškarcem. Mislim da si itekako to i napolju radila. Na beogradskim splavovima si viđena jako često i sa znatno starijim muškarcima. Zvezdane pamtim da si bio tu dok mi je bilo loše. Dva dana nakon što sam rekla da treba da se okrene priča o zauzetim muškarcima koji varaju vi ste ustali i priznali sve - rekla je Palčica.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

Odjednom su se sukobili Lepi Mića i Ana Ćurčić.

-Mićo ti ne pričaš pravu istinu, zastupaš sve što si ti. Da si želeo ovom čoveku da ima karakter, obraz i da bude mangup, drugačije bi mu pričao - rekla je Ana.

-Reci Matoroj, a ne meni. Ja mu kažem istinu - rekao je Mića.

-i si njega ukopao za života, a svi vi ste nule najobičnije. Ukanalio si ga životno. Nemoj licemerno da mu pričaš, ja ti to neću dozvoliti - rekla je Ana.

-Varato te je i pre ovoga - rekao je Mića.

-To je moja stvar. Govoriš laži i zastupaš sve ono što ne bi radio. Meni si deset puta došao i rekao da samo tebi verujem. Zvezdane nije ti prijatelj - rekla je Ana.

Palčica je zatim nasatvila sa svojim izlaganjem.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

-Kad sam prvi put komentarisala vaš odnos mene ste napali vašim lažima i izmišljenim pričama. Mali je svet, mala je Srbija. Sve se zna. Šaljem Anđelu jer je loš čovek, lažov, amnipulator i ljubavnica - rekla je Palčica.

TUČA BILALA I CARA! Brajlović ne preza ni od koga, sasuo Filipu sve u lice: "ŠETAŠ NAJVEĆU KU*VU I PLAŠIŠ SE ZVEZDANA"

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading