SMISLILI DETALJAN PLAN PRE RIJALITIJA Mika i Giba promenili pol, OVO isplanirali pre ulaska u Zadrugu
Foto: Printscreen/Printscreen

Giba i Mika Vasić, blizanci iz Male Plane kod Prokuplja, nekadašnji učesnici "Velikog brata" i "Zadruge", promenili su pol i sada su Ivana i Ana Nikolić.

Dok su bili pred kamerama rijalitija, pričali o promeni pola. Oni su tada otkrili da im je glavni cilj uslaska u "Zadrugu" bio novac kako bi nakon završetka rijalitija mogli da pronađu najboljeg doktora i ostvare ono što su zamislili.

- Žena ne možeš da postaneš preko noći. Prve korake ćemo preduzeti posle rijalitija - izjavili su Mika i Giba tada, a onda su se osvrnuli i na razlog ulaska.

SMISLILI DETALJAN PLAN PRE RIJALITIJA Mika i Giba promenili pol, OVO isplanirali pre ulaska u Zadrugu

Foto: privatna arhiva

 

- Koliko sam ja u toku u Beogradu su najbolji doktori, ali raspitaćemo se kad se završi rijaliti. Zvaćemo se Gibana i Mikana, svakako, kada promenimo pol. Moramo samo da uštekamo pare - rekao je Mika tom prilikom.

Podsetimo, Ivana je čak stala i pred matičara sa svojim izabranikom iz Nemačke, a oboje su bili obučeni kao žene, objavio je već objavio Kurir.

Inače, njih dvojica su se i ranije oblačili u žensku garderobu, šminkali se i stavljali perike. Rada Vasić, majka blizanca otvoreno je govorila o njihovoj seksualnoj orijentaciji.

Ana smatra da je Zvezdan trebalo da zauzme STAV i istera Anđelu "POKAZALA JE DA NEMA SRAMA I OBRAZA ZA MENE" (VIDEO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading