IRMA SERJANIĆ PROMENILA VERU, PA SE SRAMNO OBRUŠILA NA DEJANA Tvrdi da je obmanuo sve zbog pobede u rijalitiju, nikad žešće ga razapela! (FOTO)
Foto: Alo/Printscreen

Bivša učesnica "Zadruge" Irma Serjanić bila je islamske veroispovesti, ali je odlučila da pređe u hrišćanstvo.

- Vera je intimna stvar. Moja religija je pravoslavna - navela je ona juče na društvenim mrežama, da bi sad iznela još detalja, te progovorila o Dejanu Dragojeviću, pobedniku pomenutog rijalitija, koji se izjašnjava kao musliman.

- Da, istina je da sam prihvatila pravoslavlje. Moj izbor - moja stvar! Uvek i zauvek ću voleti sve, vera nikad nikoga nije okarakterisala kakav je ko čovek. Ovo je moj izbor i treba ga poštovati - kazala je Irma za Pink.

Ona je na društvenim mrežama imala šta da kaže o Dragojeviću.

- Velike su razlike između Dejana i mene. Ja radim ovo radi sebe, po prvi put u životu nešto radim radi sebe. Ja priznajem, a on je ćutao, pravio mene budalom pred milionima radi plasmana. Bilo, prošlo, mene to ne zanima. Svima želim svu sreću - navela je, između ostalog.

IRMA SERJANIĆ PROMENILA VERU, PA SE SRAMNO OBRUŠILA NA DEJANA Tvrdi da je obmanuo sve zbog pobede u rijalitiju, nikad žešće ga razapela! (FOTO)

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

Dragojević je u utorak u emisiji Ognjena Amidžića otkrio koji je bio prelomni trenutak kada je shvatio da će promeniti veru.

- Svi me znaju da sam bio surov i znao sam sa rečima da izvrnem naopako, jer uđem u srž svega toga. Tako je bilo i sa ovim. Čim sam stupio u vezu sa osobom koja je druge vere, pripisvali su mi sve i svašta. Tada sam istraživao da vidim kako da odbranim i tako dalje i kako sam krenuo da istražujem, krenulo je da mi sve sviđa. Ja sam čudan, zanimalo me je šta je smrt?! Kada sam krenuo da čitam, video sam da piše opširno i opisano u sitne detalje - rekao je tad Dragojević.

TRESE SE BELA KUĆA! Ana i Anđela ušle u žestoki sukob, Ćurčićeva ponizila suparnicu, pa otkrila detalj iz Zvezdanovog privatnog života

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading